- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- TV antenna és jelerősítés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
flashpointer #49410 üzenetére
nézegettem tutira a táp. másik konnektorban gyakolratilag alig hallható. a hangkártya usbjét- a tápcsatlakozótól legtávolabb dugtam be. mikor a legközelebbibe akkor megint cicergett. halkabban mint mikor egy elosztóban volt minden de elég mérges voltam.
no mindegy vadászok egy jobb tápot. mintha a hpnek lenne ilyen keskeny csatlakozós cucca. 15K körül.
kérdés 65W vagy 90W legyen?
6500T, egy 2,5 SSD még jön egy M2 SSD és van benne 32Gb RAM. diszkrét VGA értelemszerűen nincs. nagy fogyasztásról nem beszélhetünk.és mégegy kérdés. ugye a T-s prociknál nem éri meg kikapcsolni a turbo-t? melegedésben nem jelent semmit cserébe akad tőle a rendszer. -> legalábbis még tavaly. lehet hogy ugyanebben a topikban mintha ilyesmit olvastam volna. most nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest