-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Shuriken Rev. B nekem is volt, én is szerettem. Jó volt, hogy intelnél gyári bepattintós volt, de sajna az egyiket mindig nehezen tudtam bepattintani, mert nem fértem hozzá. Volt amikor 92-es xilence venti volt rajta, de hajtottam lefogatót 120-as hoz is, na az volt még az igazi.
De a mostani IS-50 is jó, az IS-60 meg +1 hőcsővel még jobb is lehet. Úgy hogy van itt bőven választék. -
Pgraph
aktív tag
Nekem is negatív tapasztalatom van a Wraith Stealth gyári AMD hűtővel, nem a hűtőteljesítményét illetően, hanem a vinnyogó motorhangját nem tudom tolerálni. Ettől függetlenül a Fred23 kolléga által felhozott Wraith Max hűtő azért magasabb nívót képvisel(het), még jó is lehet. Ha procival együtt jön, egy próbát megérhet, utána még mindig el lehet adni és akkor keresni valami csendesebb megoldást. Jómagam egy mérsékeltebb árfekvésű ID-Cooling IS-50-et vettem, csak időm nem volt még lecserélni az AMD hűtőt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leadtek belső tévétunerek
- Gumi és felni topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Milyen videókártyát?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest