- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
(#4563) Igazad van a merőleges csatival kapcsolatban.
, de kitudja mit hoz a jövő lapja, hátha a választott lapon épp hátsó kivezetésű lesz, mint az 5770-en.
Ha nem mélységben akkor magasságban kell számolnia a csati+vezeték méreteivel csak erre vonatkozóan említettem a csati hely fontosságát, nehogy szem elől vesszen.(#4565) Szintén igaz az állításod, de gondoltam megnézte a tesztet és tud következtetni az adatokból.
Viszont, ha 130W tdp proci helyett 45W tdp-sel nézzük a konfig fogyasztását akkor is 195W környékén járunk amihez szintén kevés a noti táp verzió.
Értem én, hogy jó lenne (és vannak elvetemültek akik így használják) egy diszkrét vga-t is noti vagy xbox tápról hajtani, de hát én nem tudnék nyugodtan játszani az tuti.Talán pár év múlva, ha még kisebb fogyasztású, de nagyobb teljesítményű kártyákat vagy processzorokat lehet, majd vásárolni megfelelő alaplappal akkor megéri ezen agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged