Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz 8nemesis8 #43242 üzenetére

Igen arra.

Melegedéssel nem gondolnám, minimális kényszerszellőzés is elég ahhoz hogy ne legyen probléma belőle, csak pár Watt a hulladékhőt termel. 1db HDD-nél a felpörgésnél állhat elő probléma a drive-al 1:1 -ben összecsavarozott házal, ami fokozott lehet, ha több lemezből áll a HDD, de elég rossz csillagállás kell, hogy forgás közben rezonáljon tőle a ház.
    Elsődlegesen a térfogat amit felemészt, az a probléma vele, illetve a keresztmetszet amit a légáramból "kitakar".
    Nem tudom mekkora tárterületre van szükséged, de 2x2TB 2,5"-os lemezből összerakható kezelhető méretben, még a felpörgési idő is drasztikusan rövidebb.

Igen, sajnos elég vékony lemezből van, és alap esetben "alkatrészek tartják össze". Pár extra csavart betekerve a sarkokba, egy vaslemezt, porszűrőt becsavarozva, nem vetemedik semerre, pedig meglátszana az oldallapok illesztéseinél.

Szellőzés alap esetben éppen OK 120-150W körüli VGA-hoz és egy 50W körül fűtő CPU-val csendes ventilátor beállítással. Jelenleg - végletekig optimalizálva - 1080Ti Fe. és 1800X üzemel benne, messze nincsenek gáz hőmérsékletek, igaz csak FHD-ban küldöm, de az a hőmennyiség amit a szobába-"tól", az nem triviális, szóval a szellőzéssel tényleg nincs problémája.

Én simán letettem az asztal mellé a földre, kábel managnent, intake-hőmérséklet, hang szempontjából így "jobbnak ítélem" mint asztalon.

• 8nemesis8

veterán

válasz 8nemesis8 #43242 üzenetére

Minél többet nézegetem annál jobban tetszik.
    Mennyire masszív a ház egyébként? Súlyból ítélve mégsem lehet annyira vékony...

Új hozzászólás Aktív témák