Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Te Kill...vicc vót
Gondolod, hogy komolyan mondtam hogy a wifi oszt/szoroz? 
Az az igazi betyár proci...fogyiba jóval kevesebb a sima 8200-től, nem? De miért nem tartottad meg a 9450-et

Közbe meg a #379-et visszaszívtam, elnézést mindenkitől. Körbejártam a hSLI/hCF témát és azt kellett látnom, hogy hiába, nincs jobb megoldás a jelenleginél. J&W 780G-vel az a baj, hogy 3200-es ATI van rajta, ha azt párosítom egy HD3470-el akkor is max. 2500 kemény 3dmark06 pontom lesz.
8200-es Zotac megintcsak azért nem megoldás, mert azon meg x1-es a PCI-e. Tehát jelenleg hybrid témában (legalábbis ITX lapoknál) még mindig a harmatgyenge 9300+8500GT a legerősebb (már sikerült elérnem a 4000 pontot 3dmark06-ban
).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Windows 11
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gondolod, hogy komolyan mondtam hogy a wifi oszt/szoroz?