Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz cinemazealot #36124 üzenetére

Srácok! Élet-halál harcot vívva a kábelmenedzsmenttel és a hőtechnikával, végül sikerült belepasszítanom a gépem alkatrészeit az LC Power 1520mi házba. :)) A fő problémám az volt, hogy az új, max 30 mm magas Cooltek ITX30 hűtő ventilátora néha cicergett, de alapjáraton is jóval hangosabb volt, mint a korábban használt, másfélszer akkora, de jóval lassabban pörgő Cooler Master Geminii M4. Ezért kereszteztem őket: megtartottam a Cooltek bordát és rátettem a CM 12 cm-es ventijét. A hűtés naggggyon jó lett így, viszont az SSD már nem fért be sehogy. Na, ekkor jött egy kis kábelmenedzsment:

Kicsit persze aggódom, mert így az előlap mögött elég sok minden össze van zsúfolva, az SSD meg ott pirul a chipset borda fölött, de szerencsémre akkora légárama van ennek a ventinek még alapjáraton is, hogy érzem, ahogy a ház baloldalán kifúj a chipset bordán átáramló levegő az SSD alól. :)

Majd azért jön egy kis rögzítéstechnika is, de még nincs kétoldalas ragacsom. Illetve van egy olyan gondom, hogy amikor felteszem a ház tetejét, a rácson átáramló levegő elkezd süvíteni:

Vágjam ki a tetőt a ventilátornál és szereljek rá egy ilyen ventilátor grillt? :F

Új hozzászólás Aktív témák