Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UBO

csendes tag

válasz #16939776 #32183 üzenetére

Hi,
    Igen azt hiszem ahhoz való.
    Pontosan ilyen fajtát vettem:
    Xbox 360 slim e de ahol vettem konzolszervíz ott most nem látom a netes oldalukon, mindenesetre bemenni megéri a szervizükbe a másik fajta kivezetés is jó és ahogy nézem egy ezressel olcsóbb is.
    De így utólag nézve még lehet nem is jót választottam.
    Xbox 360 másik fajta itt a két feszültség 12v(ebben nem vagyok biztos hogy minden fajta ennyi de egy utángyártottat néztem az 12v-os volt) és 5v külön kivezetést kapott már, de sztem itt is csípned kell a vezetéket ha hosszú távra tervezel.

Itt egy videó az egyik fajtáról:
    3sárga 3 fekete 1kék 1 piros
    Gyanítom hogy ez a két külön dugaljos végű mert erről több leírás is van ha googlizol.

A slimes verzió (a vége egy dugalj) a korábban említett 2sárga 2fekete 1kék 1piros 1szürke felosztás volt.
    Mindkét esetben a sárga a 12V fekete földelés, piros 5V(kimérve ~5,25V) , szürke (összeforraszt a feketével) és ha összeérinted a pirosat a kékkel(én össze is forrasztottam) akkor az addig stand by-ban lévő táp bekapcsol (enélkül a 12V-os ág csak ~5,18V-ot ad, és a tápon lévő lámpa is narancs színű)
    Az elfelejtettem mondani hogy Pico PSU-hoz pedig hozzá se keell nyúlni, a csatlakozója (a tápegység felőli) megegyezik a alaplapi 24tűs csatlakózójának a 4-es különállójával (nekem volt otthon egy nagyon régi táp arról lecsíptem) Pico PSU-nál Fehér(12V ide kell majd az xbox360 sárga vezetéke) és fekete(földelés, ide xbox360 szintén fekete) vezeték van.
    Mivel később még jön 2x 3TB a Pico sata kivezetéséhez én még hozzáforrasztottam az igényeimnek megfelelő számú sata csatolót.

Új hozzászólás Aktív témák