- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Az?
Kár, pedig tuti, hogy nem véletlenül van ott! Legalábbis érdekesen hat a jelenléte.Szóval, ahogy nézegettem a SG05 képeitt arra lettem figyelmes, mintha a "befogató kereteket" (slim odd+2,5" ill.3,5" hdd elemek) másként is fel lehetne rögzíteni.
Hogy-hogy gondolom?
Nem tudom pontosan, mert nem látom igazán minden porcikáját a háznak.Úgy képzelem, hogy az egész "befogató keretet" elforgatnánk 180 fokkal és a ház hátuljához rögzítenénk.
Igaz ekkor az odd ( van olyan aki úgysem tesz a gépébe így érthető lenne a hiánya) és táp helye ugrott, de elől a gyári venti elé be lehetne tenni a tápot mint más elülső tápos házba és ehhez a művelethez tartózik az a csavarhely (ha az egyáltalán). Lehet, hogy csak az én képzelgésem a távolból, de nem lehet, hogy van benne valami.
Tudom teljesen elképzelhetetlen a story, de izgat az a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest