Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz kisza25 #28786 üzenetére

Most mennyi a maghőd 1,056V-nál, mennyit javult 1,190V-hoz képest?

(#28788) HookR :

Mit szólnának hozzá a merevlemezek? Jobb oldalon elől-hátul és fent is elég közel vannak a ház széléhez, így nem tudnám messze rakni a mágneseket.
    A HDD-n belül, a fejet mozgató lineáris motor is két nagydarab szembe fordított Neodímium mágnessel működik, szerintem nem lehetetlen hogy probléma nélkül meg lehessen velük oldani a hdd-n kívül. Másrészt üzem közben(felhelyezett oldallappal) egymást semlegesíti a két szembe fordított mágnes.. Ezt találtam:[link]

De így ha nincs fémes kapcsolat, akkor mi lesz a burkolat elektromágneses árnyékolásával?
    Félre értetted van fémes kapcsolat, minden függesztési pont mellett két-két ponton összeér az oldallap a kerettel. Ez azért jobb mint a sík mert kvázi 3 ponton támasztja az oldalt, nincs olyan pont ahol feszítő erő nélkül összeérhetne rezonálhatna a lemez. És az alumínium oxidot is áttöri, mert abban az egy pontban a nagyobb erő és így biztos a fémes kapcsolat, feltéve hogy nem lesz eloxálva ezeken a pontokon a lemez.(szoptam ezzel egy öntött alu testű stúdió mikrofonnal.. onnan tudom ;] )

A sarkok többnyire parlagon hevernek, de nem mind. A bal hátsónál alul elég közel van a dupla slot-os bővítőkártya hátlemezének teteje. A jobb hátsónál felül pedig a 3,5"-es HDD-t 7mm-t fel kell tolni, hogy a gumigyűrű kivehető legyen a kulcslyukon, ami miatt az ott szintén necces. És kérdés, hogy a negyedköríves felületre hogyan rögzítek bármit is.
    Ezt a részt meghagyom neked, lehet a sarokban/ felül középen is elegendő felrakni, "ügyes kis fülekkel" és lapos pogácsa mágnesekkel akár a testbe is bele lehet marni a helyét, szemben vele meg más alakú is lehet.

Nekem a megtiszteltetés :R

Új hozzászólás Aktív témák