- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsekwow
tag
válasz
rover45 #23116 üzenetére
Öhm...
Ez a linken Zodo barátom
cikke van, én rakok bele ODD-t, paneltápot használok és az ő tápja helyén van a HDD.
Elfelejtettem: ASUS P8H61-I R2.0 alaplaphoz lessz.
Egy másik: tud valaki egész olcsón Socket 1155 foglalathoz hűtőbordát venti nélkül, ami lehetőleg tömör, szóval nem mint az Intel gyári kűtői, hogy tényleg csak bordákból áll, hanem ehhez hassonló, de ez se tökéletes, ennél is zártabbra gondoltam.
-
robcsekwow
tag
válasz
rover45 #23116 üzenetére
Öhm...
Ez a linken Zodo barátom
cikke van, én rakok bele ODD-t, paneltápot használok és az ő tápja helyén van a HDD.
Elfelejtettem: ASUS P8H61-I R2.0 alaplaphoz lessz.
Egy másik: tud valaki egész olcsón Socket 1155 foglalathoz hűtőbordát venti nélkül, ami lehetőleg tömör, szóval nem mint az Intel gyári kűtői, hogy tényleg csak bordákból áll, hanem ehhez hassonló, de ez se tökéletes, ennél is zártabbra gondoltam
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Asus Prime B560-Plus i3-10105 procival
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Asus Rog Srtix Z790-H Gaming Wifi eladó 2026.12-ig magyar garival! - Eladva, értékelésre vár
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest