-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsekwow
tag
válasz
rover45 #23116 üzenetére
Öhm...
Ez a linken Zodo barátom
cikke van, én rakok bele ODD-t, paneltápot használok és az ő tápja helyén van a HDD.
Elfelejtettem: ASUS P8H61-I R2.0 alaplaphoz lessz.
Egy másik: tud valaki egész olcsón Socket 1155 foglalathoz hűtőbordát venti nélkül, ami lehetőleg tömör, szóval nem mint az Intel gyári kűtői, hogy tényleg csak bordákból áll, hanem ehhez hassonló, de ez se tökéletes, ennél is zártabbra gondoltam.
-
robcsekwow
tag
válasz
rover45 #23116 üzenetére
Öhm...
Ez a linken Zodo barátom
cikke van, én rakok bele ODD-t, paneltápot használok és az ő tápja helyén van a HDD.
Elfelejtettem: ASUS P8H61-I R2.0 alaplaphoz lessz.
Egy másik: tud valaki egész olcsón Socket 1155 foglalathoz hűtőbordát venti nélkül, ami lehetőleg tömör, szóval nem mint az Intel gyári kűtői, hogy tényleg csak bordákból áll, hanem ehhez hassonló, de ez se tökéletes, ennél is zártabbra gondoltam
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest