- Milyen monitort vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Ezt mostmár kezdem nagyon unni, másik konnektor másik elosztóval szintén csinálja. Ma szétszedtem hogy megnézem másik táppal , de azzal el sem indul, rendben darabjaira bontottam a gépet kipucoltam újra össze, de egyik tápal sem indul, ledek világítanak, ventik pörögnek de kép nem jön, egy monitorral sem, cmos clear volt. nagyon úgy fest hogy alaplap, szerintetek? Még tovább szenvedek, megnézem másik gépben ezt a lapot, hasonlók, egyszerűen nem bírom
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest