- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Azt mondta, hogy nála tökéletesen ment a lap Silicon Power memóriával használta. Én próbáltam Kingston,Samsung,pqi és corsair memóriával. Útobival el sem indult alap.
hito: Új ára 15k. Azért vásároltam meg a lapot, mert az eladónak eddig csak jó pontjai voltak és nem pár hónapja van fent az oldalon. Remélem, hogy én néztem el valami beállítást.
Valakinek van ilyen lapja? Esetleg valakinek más tanácsa/ötlete??
Zoleee
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged