- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #12164 üzenetére
"Sandy procik közül az i3-2105 (ha jól emlékszek) a legolcsóbb amiben HD3000 van, alatta mindben csak HD2000. Ez a processzor - bár ez csak az én feltételezésem - szerintem nem is szerepelt az eredeti tervek között, csak a szakma kicsit zajos lett, senki nem értette hogy alsó kategóriás proci miért nincs a jobb IGP-vel."
Elsősorban a kihozatali arány határozza meg, hogy melyik prociban mit tiltanak le és milyen formában adható el. Aztán ahogy az adott típus elér egy minimális mennyiséget, úgy lehet piacra dobni. Később persze, ahogy javul a kihozatal, már könnyebb alkalmazkodni a piaci igényekhez, akár épp modulok letiltásával (lásd pl.: 3-4 magosítható Athlon X2-esek esete).
Mivel az IGP elég nagy hányadát alkotja a processzornak, nagy a valószínűsége a hibának is, ami miatt vissza kell minősíteni.(#12162) Kiki18: "Külön probléma,hogy LP videókártya sem rakható a rendszerbe,így csak integrált megoldásban gondolkodhatok."
A Llano-t, vagy - ha várhat még 1-2 hónapot, akkor - a Trinity-t a magasabb fogyasztás miatt zártad ki? Csak mert ha szempont a játék is, akkor inkább az AMD APU-i adják magukat. -
válasz
Pista0001 #12164 üzenetére
Ha igazad van,akkor felesleges befektetés a 7-es széria. Úgyértem,hogy 6-os alaplappal és egy G6** procival sok pénzt spórolhatnék(legalábbis gondolom).Bár nem tudom,milyen áron vannak a H61-H67 szériás deszkák,amik ITX méretűek persze.
TESCO-Zsömle: Szinte mindenre.Filmnézés,net,chatelés,zenehallgatás,játék(már amennyi kitellik egy IGP-ből...COD2 ,Cod4,NFS szériák,TW szériák, és így tovább).
Játék is ritkán lesz,nem ez a "játék gép".
És DDR3 alaplapra lenne szükségem,főleg mert olcsón hozzájutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest