-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
#22145024 #11290 üzenetére
Nincs sértôdés, szerencsére nem vagyok olyan tìpus.
A franciàk sajnos eléggé idegenkednek lindentôl ami külföldi, a helyi érdekeltségû cégeknek jellemzôen nincs több nyelvû honlapja eddigi tapasztalataim alapjàn, Erre a témàra még nem kerestem rà mert sajnos még nem aktuàlis, remélem ha eljön az ideje talàlok càfolatot az elôzô mondatomra.
Èrtem, tehàt ha talàlok ilyen céget akkor elsôként azt kell megtudnom hogy milyen szoftvert hasznàlnak. Ettôl függetlenül szeretném majd megcsinàlni a kiterìtést mert kivàncsi vagyok rà
A programban teljesen manuàlisan kell megadni az ötvözet összetevôit vagy ismeri a szabvànyokat?
Hôcsô: Szìvesen, a tapasztalatokra kìvàncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest