- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Már kezdem kapiskálni.
Azért vacilláltam az mATX és az mITX között, mert az mATX házakat nézegetve láttam, hogy azon több venti beszerelési lehetőség van, de én szeretném minél kevesebből megúszni.
Akkor maradjunk az mATX-nél, szimpatikusabb. Viszont, ha már mATX, akkor nem szeretném ilyen midi és tower-szerű házba rakni, hanem valami különlegesebb "dobozba". :-) Rájöttem, nekem elsődlegesen - miután segítettetek, hogy melyik típus legyen; pipa - meg kellene tudjam milyen alaplapot ajánlotok, majd aztán megnézem a hozzá tartozó proci-lehetőségeket meg a ramot. Plusz a házakkal sem vagyok tisztában, mik a jófélék.Köszönöm mindenkinek.
PS: Ezt az 5670-et nem szeretem, nem működik jól, sokat vakartam már a fejem miatta, plusz a gépet egybe akarom eladni - vinyók kivételével -.
PS 2.: A dolog még ráér, akár 1-2 hónapot is. Jól utána szoktam járni a dolgoknak, mielőtt vásárolok, mert ezek a cuccok nálam tartósak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest