Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Memóriakártya topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Továbbra is nem én vagyok fan hanem 2 b nevű fórumozó akik minden apró hírszemcsét azonnal kiraknak bármilyen Zöld témában s akiknek nem volt 40-50% ban AMD-INTEL proci és NV-AMD vga 20 év alatt. Mindegyiket átlag 2.5-5 évig használva.
Ragnarokok mindig is NV felé hajlottak most utánakerestem s annyiban volt max 'sponsorált' AMD re hogy FSR fidelity FX támogatott volt de ennyi. Nem volt driver boost stb mint NV nél meg nem együtt fejlesztették mint sokszor NV nél a sponsoroknál.
Ugyanez igaz az SW Outlawsra (erre fórumkollega rakta is a képet RT nélkül!) és a Horizon - Forbidden Westre, s a WH - Space Marine 2 re is. (SIMA 4070 111 fps vs 7900GRE 117 ami super szint ugye sőt). S ha jól tudom de most ebben nem vagyok biztos, de a Dragon Dogma 2 is ugyanez a metódus.
Optimalizálás terén nem volt az a support-sponsor method , míg NV arra ad konkrétan pénzt főleg, nemcsak DLSS supportra. Megteheti 80% shareből és Dagobert pénzéből.
Az hogy most adunk FSR supportot meg egy preview kis drivert az semmi az optimalizálós true sponsorhoz képest. Sokszor a fejlesztés menetében is együttműködnek pl Witcher 3 NV nél akkora a sponsorship.Black Ops új része az egyetlen igazán jó AMD sponsor példa igen az igazi SPONSOR ezerrel tolják mindenhol AMD nél és mellette jól is megy rajtuk.
-
hahakocka
őstag
A végén még a 9070 XT is konkurencia lesz 5080 nak hiába nem gondoltuk volna mert ha hozza tényleg a 4080 -4080 supert és RT ben is ugrik nagyot + FSR4 AI akkor azért 270e ft körül amit most pár oldal is számolgatott ha 550 dollár lesz pl azért hát lehet sokan a -10-15% os raszteres kártyát veszik majd 700e ft helyett
.
Akkor lenne blama ha 9070 xt mondjuk 600 ért jönne s csak 7900xt-t hozna raszterben. -
hahakocka
őstag
válasz
BerserkGuts #364 üzenetére
A 700e Ft os friss kártya 5080 Dlss el èpphogy kiköhögi az 50-60fpst gratula jó ez az RT!
S sok gamemèl kb alig van RT S differencia hogy megèrje. Vagy pörgès miatt nem pocsolyákra figyelsz vagy multiban . A DLSS s FSR meg kb ma az optimalizálás helyett van......
-
hahakocka
őstag
válasz
Dragon3000 #274 üzenetére
Vagy megèri lehet megvàrni màrcius 6. àn èrkező az RX 9070xt T mert 250-290e közt lehet S elvileg a friss pletykák szerint a cèl vele a 4080+5% kb raszterben S RT Ben kb 4070 super ti lehet. Elvileg febr. hó vègèn lesz most rèszletes bemutató vègre. S mindez 250W ból. S az FSR4 az AI val is elvileg sokat fejlődik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA Blackwell sorozatának felső kategóriáját egy ASUS TUF szériás VGA segítségével próbáltuk ki.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest