Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Bekavarhat-e az, hogy ott ahol nincs net, már volt rajta négy különbző internet. 3 vezeték nélküli: Voda, Pannon, T-Mobile és a T-mobile-os Adsl is, és azóta nem volt gépújrarakás!
-
neooen
aktív tag
Reseteltem a routert. Most már tudom pingelni az ominózus gépről a routert és látja ezt a gépet is amiről írok, viszont még mindig nincs internet. Ötlet?
Szerk.: Kell valamit csinálnom,hogy osszon IP-t a másik gépnek is a router? Vagy elég ha ez a DHCP cucc be van kapcsolva?
-
neooen
aktív tag
Valamit nagyon félreértettél, de azért mert félreérthetően fogalmaztam. Nem megmagyarázni akartam, hanem válaszolni a kérdésedre. Ha beteszek egy vesszőt és leveszem a felkiáltójelet... mindegy. Kérdezted, hogy tudom-e pingelni. Válaszoltam, hogy nem. Nem akartam kioktatóan fogalmazni.
Azért mondtam, hogy ne menjünk bele, mert mint észrevetted, eléggé hiányos a tudásom a témakörben. A resetelést azért mondtam, mert számomra valami egyszerű dolognak tűnik a hiba, és hogy kizárhasd, hogy nem-e én állítottam el valamit. Arra gondolok, hogy valamit nem állítottam be a routerben. A kábeleket már kizártam és a wifi sincs kikapcsolva(nem értek hozzá, de nem vagyok teljesen idióta
).
-
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen GL-es routerem.
Digigs PPPoE-s netem van, ezt szeretném ezzel a routerrel 2 gépre szétosztani, 1-t kábelesen, 1-t wifivel. Portforward volt csinálva a torrent miatt és itt működik is minden. A másik gépen viszont sem vezetékkel sem pedig wifivel nincs net. Mit kellene beállítani a routerben, hogy legyen?
Firmware Version: v4.30.7 , ha ez számít!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest