Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
novoszath
üzenetére
Milyen router, melyik firmware-rel?? A topikbeli routereknél gyári firmware-rel a wifi-kliensek listája általában a MAC-filter oldalról érhető el ("Wireless Client List"-gombbal), de pl. nálam egy WRT54GC itt egyszerűen sz@rik megmutatni egy hozzá egészen biztosan kapcsolódó vezeték nélküli klienst
. 3rd-party firmware-ek alatt meg szokásosan a státuszoldalakon lehet lekérni a klienslistát (Status / Wireless, ill hasonló).
Ha a router DHCP-szervere engedélyezett, és a kliensgép automatikus címkérésre van állítva, akkor a DHCP-kliensek között is láthatóak az adott gépek, de csak ömlesztve, vezetékes és wifi-n kapcsolódó egyaránt.
A wifi-kliensek figyelésére PC-s programot nem tudsz használni, mert a kapcsolódó állomások kezelése a router (mint önálló számítógép) belügye. Ha abban van erre felkészített log-funkció, akkor esetleg tudja gyűjteni ezeket az adatokat, de gyári fw-eknél ez nem jellemző (legfeljebb a már említett DHCP-kliensek között látni az adott időben kiosztott címek között), és talán okos fw-eknél sem annyira egyszerű megoldani. -
veze
őstag
válasz
novoszath
üzenetére
én dd-wrt v24sp2-t használok, (GL, v1.1) . elégedett vagyok vele. Van aki tomato-t. bár még vannak más fw-k de leginkább ezt a kettöt használják legtöbben. (kinek a pap kinek a papné
)
volt fent tomato is de valamiért aztan rátettem a dd-wrt-t és az maradt, megszoktam és mindent tud amire nekem kell, igy már nem tervezem lecserélni
ha kicsit visszaolvasgatsz találsz linket fw-re leirast a frissités menetére..resetelésre stb Tul sok kockázat nincs benne, ha úgy csinálod, áramszünet azé jo ha nincs közben
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. 3rd-party firmware-ek alatt meg szokásosan a státuszoldalakon lehet lekérni a klienslistát (Status / Wireless, ill hasonló).