Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
 - OLED TV topic
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Milyen videókártyát?
 - Apple MacBook
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - TCL LCD és LED TV-k
 - RAM topik

- 

PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

eketomy
senior tag
válasz

gabcsikovo

üzenetére
						hi!
hasonló eset már nálam is volt, bár nálam csak szimplán netet nem akart kiosztani, mondjuk én átdugdosással nem próbálkoztam akkor!
nálam megoldotta a problémát akkor egy új firmware, magyarul rakd újra a firmwaredet, az amúgy sem árt neki! itt van link
remélem tudtam segíteni
 - 

Tonyk
veterán
válasz

gabcsikovo

üzenetére
						Azért mert esetleg a szolgáltató levág a fenébe multiple connections miatt.
 - 

Tonyk
veterán
válasz

gabcsikovo

üzenetére
						nem vagyok mester
Amennyiben routert használsz, nem kell kapcsolatod létrehoznod a win-en belül!!!!! Nem kell semmi. Ezrét van a router.
Nem Router Keep, hanem Keep Alive. A routerben , ott ahol a PPPoE kapcsolatod állítod, van ez az opció.
 - 

Tonyk
veterán
válasz

gabcsikovo

üzenetére
						Csak kérdezek:
Kifagy? Azaz lefagy a gép vagy lefagy a program vagy a router disconnectel? Nem mindegy...
Operációs rendszer? Router Keep online-on van? Milyen fw. van a routeren? Ha nem a gép fagy le ilyenkor, akkor internet van, vagy csak a játék szakad le?Routernek ezt a netet bőven el kellene bírnia.
 - 

Tonyk
veterán
válasz

gabcsikovo

üzenetére
						Kábel a modemből a router WAN portjába , mint eddig is, majd:
Böngészőbe beírod hogy: 192.168.1.1 majd entert nyomsz. Bejön egy ablak ahol kéri a felhasználó nevet és jelszót (az amikor megvetted a routert és a setup CD-vel beállítottál ). Beírod , bejelentkezel.
Setup - Basic Setup - Internet Connection type - PPPoE. Itt beírod az új felhasználói nevet és jelszót (amit most kaptál az inviteltől). Mást ne tölts ki. Mentés. Ennyi.(De ez benne van a manualban is)

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
 - 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest