Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Elvileg igen ([link]). A Linksys szerint a SpeedBooster 35% többletet jelenthet sebességben, de őszintén szólva én ezt nem tapasztaltam. Érzésem szerint a 'frame burst' funkció engedélyezése és a 'short preamble' beállítás érezhetően dobott a csúcssebességen (2800 vs. 2200 kbyte/s, megosztott mappák közötti másolásnál), az Afterburner viszont nem. A hasznos, gyakorlati adatsebesség egyébként sem lehet 54Mbps, hisz az a 802.11g-nél a legnagyobb bruttó átviteli ráta a rádiócsatornán, amiből a jókora szeletet foglal el a protokoll overhead. A speedbooster elvileg ezt a 'hatásfokot' képes növelni. De akár van speedbooster, akár nincs, sima 802.11g-s eszközökkel be kell érjed legfeljebb 22-24 Mbps alkalmazási sebességgel
.
Mod. #1721-re: ez csak a WRT54G / WRT54GS v5 vagy v6-os hardver-verziókra, és kizárólag a DD-WRT Micro (legkisebb méretű és alap tudású) kiadásokra vonatkozik. Ezen eszközök 2MB méretű flash-memóriájába csak ez fér bele.
[Szerkesztve] -
tüzfal téma: jó ha van. pl ha akarod kontrollálni ,hogy milyen progi netezzen (értem itt a virágboltos szoftvereket de nem feltételezem ,hogy ott vásárolsz
). sztem kell... de ha csak ugymond ''mezei'' juzer vagy akkor nem muszáj. (na ezt is jól le írtam remélem érthető volt
) -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
). sztem kell... de ha csak ugymond ''mezei'' juzer vagy akkor nem muszáj. (na ezt is jól le írtam remélem érthető volt