Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Igen, a kernelt töröltem csak a (wrt54g -erase:kernel /noemw) paranccsal. Szerintem is érdemes menteni a cfe.-t, az nvram-ot, (én most meg is tettem) a kernelt nem, mert feltöltése hosszú a jtag segítségével. Arról nem is beszélve, hogy általában akkor kerül sor jtag-os módszerre, ha már felütötte a baj a fejét, ergo a kernel hibás...
Egy biztos, nagy türelem kell szükségeltetik a folyamathoz... -
And
veterán
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Természetesen le lehet menteni a wholeflash.bin-t, én meg is tettem, mielőtt v5.0-ás WRT54G-re tettem fel dd-wrt-t (akkoriban csak jtag-gel lehetett, mert még nem létezett a vxworks killer). De ennek a mentésnek szerintem csak nagyon kivételes esetekben lehet jelentősége, mivel ma már gyakorlatilag minden módosítást meg lehet csinálni jtag nélkül is. Ha pedig valaki oda jut, hogy valamilyen hiba miatt kénytelen jtag-gel csatlakozni a routerhez, akkor arra is képes, hogy önállóan feltöltse a bootloadert (CFE-t), majd tftp-n a kernelt. A wholeflash visszatöltése jtag-en keresztül különben irtó lassan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest