Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quent1n

senior tag

válasz ALI_G #1699 üzenetére

Dell Inspiron 6400 -as lett végül. (C2D 1.6 ghz, X1400, 2gb ram) :) Sztem nem rossz darab elvileg holnap jön meg, bár volt raktáron de nekem antiglare kijelző köllött. :) Még egy Carbon Cover fedlap felkerül rá mikor atveszem aztán remélem kiszolgál 3 évet. :)

Most h a noti megvan illetve a taska is, kezdem olvasgatni ezt a topikot. Van routerem most is, egy D-Link 604 -es. Nincs ezzel semmi gond attol eltekintve h 2 már meghalt belöle. :) Csak hat nincs kedvem a notihoz még venni 20 méter UTP kábelt és azt hurcibászni keresztül a lakáson. Igazábol a beállitást azért kérdeztem merthogy Linuxos router és nem igazán voltam képbe h ez mit is takar. De ahogy olvasom, be lehet állitani böngészön keresztül.
    Amugy kösz a választ, ahogy FireLordnak és ngabor2 -nak is köszönöm!

ngabor2 : Tőled még annyit kérdeznék h ez a firmware mennyivel jobb mint az eredeti, illetve a garanciára milyen hatással van? Sajna nálam szinte minden szteches cucc beszarik igy ovatosnak kell lennem (razer CH, 2 router, 1táp, 2 modem, 1alaplap, 1memoria, 1 vinyo, 1 vidkari, 1monitor)....

Illetve még annyit h az alap firmware -el van vmi gond h cserélitek ennyien? Mert én lehet nem cserélném, ha osztja 3felé a netet, lehet titkositani a wifit, illetöleg birja a torrentet,dc -t, jatekot. Dyndns -t tudja pl. az alap soft? Ha pedig már firmware csere akkor melyiket érdemes? Vmi egyszerüen kezelhető stabil kéne. Ha a gyári is ilyen akkor az is megfelel egyenlőre, később tervezem azért h kicsit jobban belevetem magam a ''Hálózatok'' témakörbe.

Új hozzászólás Aktív témák