Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Nem bántam meg, hogy rászántam némi többlet pénzt, és egy GL-t választottam.
A DD-WRT-vel olyan dolgokat meg tudok csinálni, amiről az előző router még távolról sem hallott. Pl. legutóbb Erdélyben voltunk, de nekem azért dolgoznom is kellett. Volt broadband net, úgyhogy onnan VPN-en csatlakoztam az itthoni hálózatomhoz, WOL-nal bekapcsoltam az asztali gépem, leszedtem róla, amire szükségem volt, és nem volt nálam, majd kikapcsoltam. Anyu nyomtatójára pedig távolról kinyomtattam, ami neki kellett (össze vagyunk kötve WDS-sel). Mindezt a dd-wrt vpn-es firmware-jével. Emellett később kicsit feltuningoltam a routert egy 256MB-s SD kártyával, így a legszükségesebb dolgokat bárhol is vagyok, a rá telepített FTP szerveren keresztül elérem róla. Persze a biztonság kedvéért előtte SSH-val be kell jelentkezzek, különben nem működik az FTP.
Meg ilyen nyalánkságok...
Nagy segítségemre volt: [link]
Továbbá: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A DD-WRT-vel olyan dolgokat meg tudok csinálni, amiről az előző router még távolról sem hallott. Pl. legutóbb Erdélyben voltunk, de nekem azért dolgoznom is kellett. Volt broadband net, úgyhogy onnan VPN-en csatlakoztam az itthoni hálózatomhoz, WOL-nal bekapcsoltam az asztali gépem, leszedtem róla, amire szükségem volt, és nem volt nálam, majd kikapcsoltam. Anyu nyomtatójára pedig távolról kinyomtattam, ami neki kellett (össze vagyunk kötve WDS-sel). Mindezt a dd-wrt vpn-es firmware-jével. Emellett később kicsit feltuningoltam a routert egy 256MB-s SD kártyával, így a legszükségesebb dolgokat bárhol is vagyok, a rá telepített FTP szerveren keresztül elérem róla. Persze a biztonság kedvéért előtte SSH-val be kell jelentkezzek, különben nem működik az FTP.