Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
furcsa egy állatfaj ez a wrt...
wrt54gl, ddwrtv24 rc5. QOS tesztelés, hogy torrent mellett menjen a net is: bittorrent bulk-on, utorrent (én hoztam létre, beírtam a tcp portot) bulk-on, http premiumon, és csináltam egy web-et a 80-as portra premiumon. Elszórakoztam vele mire sikerült egyáltalán bekapcsolni. Save, apply; apply, save; save,save,apply... mire nagynehezen bekapcsolt.
Most nézem, 30% és afelett van a cpu terhelése a routernek, gondoltam a qos miatt. Ki akarom kapcsolni: save-apply-reboot, apply-save-reboot... de nem akar kikapcsolni. Reboot után mindig vissza van kapcsolva. A 30% cpu terhelést sokallom, 10% és alatta szokott lenni.Ja és hepi nyú jír

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest