Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aly3n
csendes tag
Én is két hete izzítottam be a WRt54GL-t és engem sem enged be egyik változattal sem.
Ha a felhasználói nevet szabadon hagyom, akkor írhatok bármit jelszónak és ersze naphosszat nyomhatom az ok-ot nem történik semmi. Próbáltam én is különböző variációkkal, de nem enged be.A leírást én is néztem, de azzal amit ott írtak nem működik.
Amúgy a hálót sikerült összehozni. Mindent hagytunk automatán és működött, egyedül a sima wifi antennával volt gond. Rossz volt a konfigja
Most a szomszédom is szertne csatlakozni 3.-nak, de sajnos kívül esik a hatótávból. Szerintetek milyen lehetőségekkel lehetne ezt áthidalni? ehet valahogy a jelet fejjeb tolni, vagy egyszerűbb ha még egy rootert veszünk? De ha jól értettem, ahhoz hekkelnem kellene a cuccost, mivel így simán nem kommunikálna a két rooter. Vagy esetleg a jelenlegi extrém átalakítása, de ez milyen módon? Esetleg nagyobb jelerősség, vagy/és antenna csere?
Szerintetek hogyan lehetne ezt megvalósítani?Köszönöm a helpet!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest