- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeidaniii
csendes tag
Én 3 hete dobtam fel a gépre, amikor egy teljesen random videót találtam róla.
Először egy nem legál verziót próbáltam, miután "teljesen" megbizonyosodtam róla, hogy nem káros, mivel valljuk be.. elég gyanúsnak tűnt a progi.
Aztán alapvetően meggyőzött, így megvettem. Még bármikor jó lehet.
Nem tudom januárban milyen volt, de gyanús hogy azóta ezerszer jobban működik, főleg a most megjelent 2.0.Véleményem szerint igenis egy elég hasznos program főleg akinek eléggé gatya a gépe, és nem kompetitív, gyors mozgású játékokra haszálná. 30-40FPS-nél az egér inputlag eléggé érezhető, bár az új 2.0-t még nem próbáltam, miszerint már 30/40FPS-nél sokkal jobban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ennek főleg a GeForce és Arc VGA-k tulajdonosai örülhetnek, hiszen számukra nincs meghajtóból működő alternatíva.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest