Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Küldtem be eredményt e-mailban!
-
dokar
addikt
Te, lökj már be a 32M tesztbe! Kép: [link] cpuz szám: 77729
Ha vmi hiányozna, akkor az ott lesz az aláírásomban.
A stabilitásra mentem rá, nem az ereedményre, burkolt up szintén.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
Időközben sikerült megállapodásra jutnom end73-al:
Mindkét toplista üzemelni fog. Kérem szépen nem konkurencia lesz, hanem kooperáció!
A CPU Tuning Toplista, mely a www.cputuning.fw.hu-n található, kizárólagosan csak a százalékos órajelnövekedéssel foglalkozik és a tuningokhoz kapcsolódó iránymutató megoldások, javaslatok és ötletek összegyűjtésével. Én ezzel a toplistával szeretném lelkesíteni a hazai tuning beállítottságú számítógép tulajdonosokat. A százalékos órajelnövekedést +%ban értem, tehát a 100% feletti rész. (100% az alapállapot). De ahogy end73 nevezi, %OC, az is helytálló (Over).
A www.OCZ.hu a tuningolt gépek tesztelésére szolgál. Sok féle program segítségével tesztelhetitek le gépeiteket, hogy milyen teljesítményt érnek el a különböző toplistákon.
A két oldal tehát kiegészíti egymást. Aki a bench-ekre (teljesítmény tesztekre) kíváncsi, vagy ''túl'' erősnek érzi a gépét, az a www.ocz.hu oldalt keresse fel. Akit pedig a százalékos tuning érdekel az a www.cputuning.fw.hu-t látogassa. Itt az olcsó gépekkel is labdába lehet rúgni. De a top10 az OCZ.hu-n is elérhető lesz.
Mindkét oldalnál azonos a szemlélet: processzor-memória-alaplap és a hozzá tartozó szoftverek és egyéb kiegészítők; videokártyákkal és 3D benchmarkokkal nem foglalkozunk.
Jó tuningolást!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokar
addikt
Különösebben nem tud meghatni, hogy mikor volt kész alapdizájnod, nem kell a finomítgatás.
Én normális voltam hozzád, de látom te nem tudtad megállni, hogy ne legyen arrogáns a válaszod.
''a fórum nem ingyenes felület vállalatok, vállalkozások számára.'' (Fórum alapelvek)
Ne ilyen áron akard már reklámozni a kis számtechboltodat. -
dokar
addikt
Ha megkérhetlek, a +%tuning ötletemet (amit te %OC-nak nevezel) ne nyúld le pls! A CPU tuning toplistát lassán már egy hónapja elkezdtem, full önkéntes alapon. Te még előtte elkezdted a Super PI eredmények összegyűjtését. Ez így rendben is volt. Tudom, neked ott a bolt, a toplistád jó kis reklám a cégednek. De ez engem nem érdekel, csak az, hogy ne vedd el a kenyerem.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

OC többesszáma?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)