Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindkettőtöknek!
Jelenleg a NAS rendkívül egyszerűen műxik: be van állítva a samba share, és egy deluge torrent. -
Ad@m
tag
Szia,
Freebsd jelenleg 14.2-nel jar.
Van egy hw compatibilitasi listaja, de eleg sok mindennel kompatibilis: [link]
Ha wifit is akarsz hasznalni akkor alaposan bongeszd at a hozzad tartozo aloldalt (esetenkent csak a G-s wifi van tamogatva) : [link]A truenas core is freebsd alapu. a fo kerdes mi a celod a nassal?
Ha te docker containereket akarsz futtatni akkor az problemas bsd-n.
Ha nincs ilyen terved akkor a jail rendszerrel eleg jol tudod szeparalni egymastol a szolgaltatasaidat (itt egy regebbi leiras rolla: [link] ) -
Sziasztok!
Sosem volt még dolgom BSD rendszerekkel, de régóta agyalok a kipróbálásukon.
Egy NAS gépem van itthon, jelenleg Debian-nal, és arra gondoltam, hogy kipróbálnék rajta valami BSD-t.Az ilyen AMD ucode, energiatakarékosság, hálókártya driverek, stb. témában hogy állnak a BSD-k?
NAS célra melyiket érdemes kipróbálni?
-
Sziasztok,
VM-re feltoltam a FreeBSD 14-et KDE 5 asztali környezettel. A gondom az, hogy az interfész nyelvét nem tudom magyarra váltani. Ez normális? Csak angol KDE van hozzá? Ha igen, az cumi (nekem).
-
Vladi
nagyúr
Hogy állunk emberek a netbsd-vel? Miért nem tudom a pkgsrc-wip-t működésre bírni... ?
-
BoB
veterán
válasz
arcoskönyv #104 üzenetére
Felraktam én is KVM alá (már itt idegesítő hogy redirectelni kellett az egeret, mind1), de annyira elavult az egész (nincs fejlesztés) hogy hagyom is.
-
válasz
arcoskönyv #102 üzenetére
Én is felraktam, de a wifi driverrel nem boldogultam a laptopon, szóval elengedtem. Debiant raktam fel újra.
-
BoB
veterán
válasz
arcoskönyv #102 üzenetére
Drivert elfelejtetted felrakni. Nem tudom mit használsz, de pl. virtualboxhoz a guest additions kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest