Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
VM-re feltoltam a FreeBSD 14-et KDE 5 asztali környezettel. A gondom az, hogy az interfész nyelvét nem tudom magyarra váltani. Ez normális? Csak angol KDE van hozzá? Ha igen, az cumi (nekem).
-
válasz
arcoskönyv #102 üzenetére
Én is felraktam, de a wifi driverrel nem boldogultam a laptopon, szóval elengedtem. Debiant raktam fel újra.
-
Feladtam a wifit, nem kínlódok vele, ethernet kábel elég hosszú, így arról megy a lapos netje.
Valami kuriózum Broadcom kártya, mondjuk ezzel szoktam "szívni" Debianon is. Na jó, annyira nem szívok vele, csak az iwlwifi csomagot kell feltelepítenem és megy minden, ahogy kell.
-
Jelentem feltelepítettem laptopra a GhostBSD-t. Kb. egy csimpánz is megcsinálná, jóformán csak kattingatnom kellett. Apró szépséghiba, hogy a telepítés elején megadott nyelvet nem veszi alapértelmezettnek a telepítő, azaz újból ki kell jelölni a magyar billentyűzetet, stb.
Egyszerű és nagyszerű, csak használatba kell venni a rendszert.
Szerk.: wifi drivert majd valahogy hegesztenem kell rá, mert úgy látom az nem mén.
-
Köszi! Ránézek a GhostBSD-re.
Igazából most nem akarlak fárasztani, csak úgy nagyon-nagy vonalakban meg tudnád-e mondani, hogy mi a különbség egy FreeBSD és egy Debian alapú Linux között?
Az az elképzelésem, hogy a pénzügyi dolgaimat egy BSD-s laptopról intézném, a rendes desktop gépemen meg marad a Debian. Információbiztonság miatt érdekel csak a BSD.
-
Nem túl népszerű ez az OS úgy látom.
Gondolkozom rajta, hogy feldobom a laptopomra, csak úgy próbából XFCE-vel a FreeBSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Poco F7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest