Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
válasz
Titmouse09 #8 üzenetére
Jó tesztkörnyezet, de nincs ötletem miért esik le játék közben az órajel. Akár hőmérséklet is okozhatja, de csak egy kósza ötlet. Szerintem itt más lesz a gond.
-
colossal89
tag
válasz
Titmouse09 #4 üzenetére
Igen igazodnia kell az IGP-hez. Majd írj mi lett a fejlemény.
-
colossal89
tag
válasz
Titmouse09 #2 üzenetére
A napokban informálódtam arról itt a fórumon, hogyan is működik ez az egész elmélyedt szinten.
Az APU-ba integrált video chip kapja a CPU-val hosszasabb kommunikációt igénylő feladatokat mivel rövidebb az adatcsere sebessége mint a VGA-val. Természetesen a VGA is kommunikál a CPU-val eközben, de nem ő kapja a hosszabb kommunikációt igénylő feladatokat.Következő lépés a direct VGA teljesítményének csökkentése automatikusan amennyiben annak teljesítménye nagyobb mint az APU-ban lévő video chip.
Ez a fellépő asszinkron okozza jelenleg, hogy teljesen fölösleges erősebb kártyát mellé tenni egy APU nak, mert úgy is automatikusan lecsökkenti a teljesítményét, pl 290 teljesítményét leveszi egy 240-250 szintjére konyha nyelven. Ezért is javasolja hozzá az AMD nem azért mert nem működik a DG.
Amíg ezt nem tudtam szívesen vettem volna egy 7850K-t a 260X mellé, de ezt tudván letettem róla. Túl szép volt hogy igaz legyen. Jó lenne ha egyszer megoldanák ezt az asszinkron dolgot, erről tud valaki valamit?
-
colossal89
tag
Minden ami AMD Dual Graphics
Úgy gondoltam itt a helye a fórumon egy összefoglaló kifejezetten AMD Dual Graphics-al foglalkozó témának. Ahol ötletelhetni lehetne bármiről ami a témával kapcsolatos. Játék támogatásokról, beállításokról, tuning-ról egyaránt.Mi a tapasztalatotok a 7850K-val kapcsolatban. Meglehet e oldani a Dual Graphics-ot R7 250-es felett nagyobb kártyákkal. Mint ahogy meg lehetett oldani a 6800K val HD7770-el, pedig nem támogatta hivatalos közlemény szerint az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest