Új hozzászólás Aktív témák

• kiskornel

addikt

válasz JohnyBlue #3109 üzenetére

A 621C az a cseretalp / felfogató rendszert jelenti Giottos esetében. Érdemes olyan cseretalpat / felfogatást venni, amin nincs ott a "video pin". Egyszerűbben: amin rajt van, azt videora is tervezték. Bár az a cseretalp elég hosszú, hogy ki tudd kerülni a vázzal a pint, meg elvileg automatikusan behúzódó, mégis a nagytelém állványgyűrűjének az alján a karcolás (és a 450D-m alján is) emlékeztet rá, hogy a visszahúzódó cuccok is karcolhatnak... :K Mondjuk az nem Giottos volt, de én nem kísérleteznék még1x.

Különösen kis (nem pro) kategóriában kerülendő, mert ott egyértelműen a videocam-ra tervezést jelenti. Különösen igaz ez műanyag cseretalpak esetében. Ez szólt a annak, akinek a válasz szólt.

Szerk: emléxem rá. Miközben tekertem ki, szedtem le, a cseretalp úgyis elfordult... na akkor szántotta végig a váz meg az állványgyűrű alját. Hülye rugós megoldás, mégis elakadt az alsó bordákban.

Mégha komoly is a szerkezet... én személy szerint ezt a fícsört azonnal eltávolítanám a saját cuccaimról. Egyszerűbben szólva kitépném mint a xart...

Az egész szaros cuccomon ez az egyetlen kopás... valamiért nem tudom megbocsátani neki.

Igaz, amit írtam elég nagy általánosítás, de jobb félni, mint megijedni. Az én listámon rajt van, mint "kerüldendő" dolog (az első ezen a listán a "HAMA" szó)...

Új hozzászólás Aktív témák