- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz Richard #33389 üzenetére
Ha PEI lap, akkor Energetic aliról. Az elvileg 130Cfokig bírja. [link]
Én vettem, de PETG-nél vigyázni kell vele, nekem fel is tépte a sima oldalát. Lehet ragasztózni kelene olyan esetben, hogy ne ragadjon rá annyira, mint üvegnél.
Amúgy sokkal kényelmesebb a mágneses lap, a texturált fele pedig szép felületet ad.
Én próba képpen éppen ma rendeltem a LERDGE-től is PEI lapot, az még olcsóbb is. Lerdge alaplapot, és jó pár cuccoot használok tőlük, azok hibátlanok. [link] -
Wasquez
senior tag
Azt nem tudom, hogy ez a lap milyen, de nekem a gyári e3 lapra sikerült úgy ráhegesztenem, darabot, hogy nem jött le, és kiszakadt belőle egy darab, a mágneslapot fennhagytam, arra rakom az üveget, jól összegyógyul vele, és szerintem jobb így a hőátadás.
Valahol mint ha azt hallottam volna, hogy petg-hez nem a legjobb ez a lap, a magas hőmérséklet miatt hegesztette nekem is össze!PC
-
axlfsi
veterán
Én nem tudom mit tud ez a PEI (kíváncsi leszek én is a tapasztalatokra), én is E3 V2 üvegét használom, már kitapasztaltam mondhatni, de tény és való (izé: hiszem!), hogy amit mások is említettek már: a gyári fekete, "hálózott" nem feltétlenül a legjobb, főleg, ha bl-t használ az ember, mert pár tized mm mélységek és magasságok a mintázat által sajnos jelen vannak.
Majd talán megfordítom és kipróbálom úgy is, de leginkább igyekszem hamar eljutni IKEA-ba és tükörre cserélni, ami legalább biztosan "atomsík" és hibátlan˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest