- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katyilkadr
tag
A véleményeteket szeretném kérni. A történet az, hogy áramszünet után a q1 pro-m nem tudja folytatni a nyomtatást. Egy-két másodperces áramszünet, újraindul, megkérdezi, hogy folytassa-e a nyomtatást, okézok, majd az addig elkészült tárgy magasságának a dupláján a levegőbe nyomtat. Hetek óta levelezek a qidi supporttal, küldtem képeket, videókat, kipróbáltam az általuk javasolt beállításokat de semmi. Legutóbb megírtam, hogy most már találják ki végre, hogy miért nem tudja a gép a leírásban támogatott funkciót? Ezt válaszolták: "Individual model setup reasons, if the model is too small or the file contains a lift setup can also cause this issue." Mik azok az egyedi modellbeállítások, mi az, hogy túl kicsi modell, vagy az emelési beállítás fájljai? Van valami tippetek merre induljak tovább?
Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged