- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katyilkadr
tag
A véleményeteket szeretném kérni. A történet az, hogy áramszünet után a q1 pro-m nem tudja folytatni a nyomtatást. Egy-két másodperces áramszünet, újraindul, megkérdezi, hogy folytassa-e a nyomtatást, okézok, majd az addig elkészült tárgy magasságának a dupláján a levegőbe nyomtat. Hetek óta levelezek a qidi supporttal, küldtem képeket, videókat, kipróbáltam az általuk javasolt beállításokat de semmi. Legutóbb megírtam, hogy most már találják ki végre, hogy miért nem tudja a gép a leírásban támogatott funkciót? Ezt válaszolták: "Individual model setup reasons, if the model is too small or the file contains a lift setup can also cause this issue." Mik azok az egyedi modellbeállítások, mi az, hogy túl kicsi modell, vagy az emelési beállítás fájljai? Van valami tippetek merre induljak tovább?
Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Splitgate 2 - Ma este érkezik a teljes változat
- Okos Otthon / Smart Home
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest