- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Meglestem a kamerát.
A legszembetűnőbb dolog a nagyon pixeles kép, pedig ma délelőtt is megnéztem nehogy az esti lámpfény legyen kevés neki, de így se javult. A mozgást eléggé lassított felvételben, utánhúzással rögzíti. A mikrofonnak van egy kevés alapzaja, de ez még az elmegy kategória.
Próbáltam kicsit optimalizálni a sebességét:
Ha kikapcsolom a low light boost-ot ill. az automatikus állítást leveszem és kézileg állítom be az expozíciós időt, 1/12...1/14 értékeknél már elfogadható a mozgások érzékelése. Minimális utánhúzás tapasztalható csak. Ha az "erősítést" (gain) felviszem olyan 6500 környékére, akkor a low light boost hiánya miatti sötét képből elfogadhatóan világos kép lesz a végeredmény.Ezekkel a beállítás módosításokkal már elfogadhatónak mondható a kapott végeredmény, bár a pixeles képen sokat nem sikerült javítani.
Kicsit utánanézegettem az árának és 3500-4000Ft között lehet hozzájutni egy új termékhez jelen pillanatban ebből a kamerából, viszont az is igaz, hogy az aprók között sem nagyon találtam 3k alatt
-
AtHoS
nagyúr
Hella!
Hozzámkerült egy Labtec Webcam Pro webkamera, amit rám szeretnének sózni 3k HUF-ba.
Valakinek tapasztalata a kamerával kapcsolatban? Holnap, de legkésőbb vasárnap délutánig döntenem kell az ügyben, minden személyes tapasztalatot szívesen fogadok.
Most éppen töltök le egy szoftot hozzá. Majd meglesem mit is mutat vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest