Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robika03
csendes tag
Hát nekem volt egy szép Samsung D900i-m először
szép kis telo volt egyetlen bajom az volt vele h játékokat nem lehetett rá telepíteni de nagyon szerettem
akkoriban mikor vettem a 3.0 megapixeles kamerája elég jó volt a 2.0-ás bluetooth szuper volt a fülese nem volt gagyi elég jól szólt
LCD kijelző felcsusztathatós igen csak pro-voltam vele de azán bejöttek az érintőképernyősök amik persze 100x jobb extrákkal vannak tele így belekaptam énis az android dologba
nagyon felkapott lett így mostmár én is váltottam de ha visszautazhatnék az időben biztos azt a telefont vettem meg volna újra
!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest