- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
-
Dyno
veterán
-
t256
őstag
-
X Factor
addikt
Nem a névért fizetsz ki hanem a hűtésért.., akkor tessék kapsz x1950pro-t 30ért asus-t, amin nem ref hűtés van. Hűtőcserénél meg áruld már el h. veszik el a garancia?
Másfelől meg mindekinek, aki ebben a kategóriában ajánlott h. legyen vmi átmeneti kari dx10ig nagyon javallott a GT hisz az ára nagyon kedvező, és teljesítményben hozza a PRO-t.
Make things work
-
TomBoy1986
veterán
Cseréltem rajta hűtést, s aztán gariztattam. Annyi az egész, hogy visszateszed az eredetit, s úgy viszed vissza ha kell.
Amúgy GT-ben a Sapphirerel jársz a legjobban. (1.2ns Samsung)
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
TomBoy1986
veterán
Én is találtam egy BIOSHOCK-os performance tesztet, ami eléggé mainak mondható. Ebben bizony sokkal jobban muzsikál az X1950Pro a 8600GTS-nél is (~10%).
És nagyon látszik, hogy a GeForce 7-es széria is elégtelen eredménnyel vette ezt az akadályt.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Armando_19
őstag
Helló!
Itt egy összeszítés,hogy melyik kártya hány fps-t ért el.
De ezt ajánlanám a figyelmedbe
Én inkább keresnék egy 7900GS-t. Elég jól tuningolható kártyák, és sokkal jobban mennek mint 8600GT/HD2600XT.
Személyes tapasztalatom mind a 3 kártyával, és a GS kategóriákkal jobb mint a másik 2.
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- EAFC 25
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...