Aktív témák
-
törölt tag
válasz belsodavid #25138 üzenetére
Szia! Én is a kéknyákos 9800gt amp limited editiont szeretném megvenni nagyon jó kártya szerintem a zotacot nyugodtan meg lehet venni mert a zotac valójában a sapphire-vel áll szoros kapcsolatba csak a zotac nvidia kártyákat ad ki.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz belsodavid #25505 üzenetére
Referncia hűtős? Ha igen akkor azért óvatosan a tuniggal, az a hűtés kevés egy erős tuninghoz. Amúgy maga a vas bírja a húzást eléggé.
Csak egy 6 pin-es kiegészítű tápcsati van a 8800GT-n, azt kell a tápról csatlakoztatni rá.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz belsodavid #25507 üzenetére
Ha kettő akkor mind a kettőre kell dugni, nem véletlenül van rajta. Ha nincs ennyi 6 pines csati a tápodon, akkor molex->pci-e tápátalakítóval tudod megoldani. Általában csomagolnak ilyet a vga mellé.
#nincsbennetarcsi
-
InVeRiX
csendes tag
válasz belsodavid #25683 üzenetére
700/1000/1600-ra, de nem hiszem hogy ez ekkora problémát csinálna
De de.
Vedd le alapra, és nézd meg hogy úgy is csinálja-e.
Ha nem, akkor ne húzd ennyire. Ha úgy is csinálja, akkor valószínű túlmelegszik, vagy nem kap elég kakót a tápból.Vassili: Kérlek ne cseréld le. A 3870 erősebb kb 20%-al. Át akarnak verni.
[ Szerkesztve ]
Pszíííít, még újonc vagyok.
-
Zalaymate
senior tag
válasz belsodavid #25750 üzenetére
Hi!
Milyen rajta a hűtés? Mert nekem ugyan ilyen kártyám volt, ref hűtéssel és hát addig bírta a húzást, hogy a végén az egyik mem-chip megzakkant és most már alap órajelen is befagy néha...
Szóval csak óvatosan....
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)
-
bartucc
addikt
válasz belsodavid #25753 üzenetére
Nem húznám, ha nem szereti...
Attól hogy nagyobb a hűtése, tudtommal halkabb, de csodát nem tesz. És nem csak a hőfok számít, egyszerűen a chip nem bírja a terhelést.
Ahogy én tudom: meg van adva mennyit bír el a chip, az adatkapukon. Minél gyorsabbra húzod, annál több adatot áramoltatsz, de ha nem bírja a terhelést, gyakorlatilag "megsérted a kapukat", vagyis mintha betörnéd az ajtót egy házon...Lényeg hogy hosszútávon károsodik a kártya."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz belsodavid #25755 üzenetére
Hát sztem jobb hűtővel sem megy sehova, max plussz fesszel, amit megint nem ajánlok mert hát nem garantálja semmi, hogy utánna is működni fog. Ha megéri neked a gariba rohangálni vele, akkor igen, na meg mivan ha gari lejárta után 1-2 hónappal adja meg magát? Hoz egyébként jelentős gyorsulást a tuning? Mivel játszol?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz belsodavid #25757 üzenetére
Azért, mert single-ben ha hoz is javulást, nem biztos hogy azért nyúznám a kártyát végletekekig, azt hittem multizol, és azért kell a sok FPS.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest