- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
szasanyi #21608 üzenetére
4850-m nem volt. Volt viszont más ati vga-m (több fajta is). Soha semmiyen problémám nem volt a driverrel. Az esetek többségében másnak se. Akinek meg volt 99% user error volt a problémaja. A maradék 1%-ban hibás volt a kari. Csodák szerintem nincsenek.
Az, hogy volt mindkét karid egy dolog. Mint ahogy az is, hogy összes szakmai újság írója arra jutott amire a ph-n a teszterek [link] az meg nem elhanyagolható tény.
De ugye már itt az elözöekben írt csúsztatást nem vázolod mi az amit a 4850 nem jelenit meg és ezért gyorsabb. Hiszen Abu leírta amit erről tudni kell, linkeltem is.
Nem jó hozzá a driver. Lehet. Viszont minden hónapban van, nem kell rá 1-1,5 évet várni.
A ph-s cikk konkluziója külön megér több átolvasást. De igazad van mindenki azt vesz amit akar.
Aktív témák
- PlayStation 3
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged