Aktív témák

• goom

senior tag

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Igazán örültem nekik.
    Aggregátor: igen, tényleg elég lenne a G92-es. De az nem alternatíva nekem, hogy marad a VGA, mivelhogy már elígértem, és ami fontos: nagyon jó áron. Ez tehát az alapeset, ebből kell kiindulnom: kell egy másik. Ami kb. háromnegyed évvel fiatalabb lesz, mint ez, ami valahol azért előny, szerintem.
    szasanyi: nagyot nyeltem, amikor olvastam az írásod. Amúgy is él bennem némely aggodalom ATi-ék felé (bocs a fanoktól, de volt már, ismerem) - most ez erősebb lett... És a topicba is bekukkantottam, kösz a tippet. Hát ja...
    Hogy miért "kapkodom el ezt a cserét", azt az előzőek után már jobban értheted. És a 4850 értékében nem nagyon látok nVidia-t, hacsak a 9800GTX+-t nem. Inkább akkor azt nézzek? Mert 59 és 68eFt között van egy nagy űr - a GTX260 meg már drága lenne. A Gainward 9800GTX+ ára egy ezressel tér el a - szintén Gainward - HD4850-esétől...
    zolynet: igen, a Gainward-hoz (mint láthatod is) ragaszkodom: elsősorban pont a hűtés miatt. A +20eFt-ról meggyőztetek; igazatok van, belátom. Inkább azt hozzáteszem a jövőbeni CPU-cserére rakogatott pénzhez.

Aktív témák