- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
goom
senior tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Igazán örültem nekik.
Aggregátor: igen, tényleg elég lenne a G92-es. De az nem alternatíva nekem, hogy marad a VGA, mivelhogy már elígértem, és ami fontos: nagyon jó áron. Ez tehát az alapeset, ebből kell kiindulnom: kell egy másik. Ami kb. háromnegyed évvel fiatalabb lesz, mint ez, ami valahol azért előny, szerintem.
szasanyi: nagyot nyeltem, amikor olvastam az írásod. Amúgy is él bennem némely aggodalom ATi-ék felé (bocs a fanoktól, de volt már, ismerem) - most ez erősebb lett... És a topicba is bekukkantottam, kösz a tippet. Hát ja...
Hogy miért "kapkodom el ezt a cserét", azt az előzőek után már jobban értheted. És a 4850 értékében nem nagyon látok nVidia-t, hacsak a 9800GTX+-t nem. Inkább akkor azt nézzek? Mert 59 és 68eFt között van egy nagy űr - a GTX260 meg már drága lenne. A Gainward 9800GTX+ ára egy ezressel tér el a - szintén Gainward - HD4850-esétől...
zolynet: igen, a Gainward-hoz (mint láthatod is) ragaszkodom: elsősorban pont a hűtés miatt. A +20eFt-ról meggyőztetek; igazatok van, belátom. Inkább azt hozzáteszem a jövőbeni CPU-cserére rakogatott pénzhez.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest