- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
Aktív témák
-
goom
senior tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Igazán örültem nekik.
Aggregátor: igen, tényleg elég lenne a G92-es. De az nem alternatíva nekem, hogy marad a VGA, mivelhogy már elígértem, és ami fontos: nagyon jó áron. Ez tehát az alapeset, ebből kell kiindulnom: kell egy másik. Ami kb. háromnegyed évvel fiatalabb lesz, mint ez, ami valahol azért előny, szerintem.
szasanyi: nagyot nyeltem, amikor olvastam az írásod. Amúgy is él bennem némely aggodalom ATi-ék felé (bocs a fanoktól, de volt már, ismerem) - most ez erősebb lett... És a topicba is bekukkantottam, kösz a tippet. Hát ja...
Hogy miért "kapkodom el ezt a cserét", azt az előzőek után már jobban értheted. És a 4850 értékében nem nagyon látok nVidia-t, hacsak a 9800GTX+-t nem. Inkább akkor azt nézzek? Mert 59 és 68eFt között van egy nagy űr - a GTX260 meg már drága lenne. A Gainward 9800GTX+ ára egy ezressel tér el a - szintén Gainward - HD4850-esétől...
zolynet: igen, a Gainward-hoz (mint láthatod is) ragaszkodom: elsősorban pont a hűtés miatt. A +20eFt-ról meggyőztetek; igazatok van, belátom. Inkább azt hozzáteszem a jövőbeni CPU-cserére rakogatott pénzhez.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Retro nVIDIA GeForce FX 5500 AGP videokártya
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged