- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaizoli
tag
Üdv!
Segítsetek légyszi....
http://hardverapro.hu/apro/lenovo_m58p_sff_dce58004gb160gbdvd_eredeti_windows_7_pro
Ebbe kellene nekem, mivel SFF, Low profilos VGA, amit fogad is egy ilyen gyári gép...nethez kell(flash,youtubeHD, 1080p vidik "simán" menjenek, ha beletekerek is....:-)
Apróról ajánljatok valamit légyszi....
Procit cserélném benne a hirdetőnél E8500-re, azzal pont 20ezerFT lenne.+VGA
Köszi előre is. -
csabaizoli
tag
Üdv!
Netes gépbe(flash,youtubeHD) melyik proci+VGA a jobb megoldás?
E8400+HD4650(ebben már ugye UVD2.0 van, flash gyorsításhoz).
G1610 Ivy-s celeron proci, ennek az IGP-je nem tudom mire elég illetve milyen VGA-nak felel meg, erősebb mint a HD4650?
Használt gépekben lennének ezek a "megoldások", amire nekem kell a fenti oldalak akadásmentes lejátszásához melyik a jobb választás? Hosszú távon az Ivy-st tudnám később fejleszteni....csak nem tudom mit tud most egy cerka IGP-je Flash esetén....
Köszi a választ előre is. -
csabaizoli
tag
Üdv!
Tegnap már kértem itt tanácsot VGA kérdésben.
Gyári Lenovó használt asztaliba (E8400, 4GB DDR3) kellene választanom használt VGA-t flash vidik, youtube ilyesmik lejátszásához.
Lehetőségek a géphez:
Geforce 9300GE
Ati Radeon HD3650, tegnap az ATI-nál maradtunk, viszont látom a képen hogy a geforce passzív hűtésű a radeon pedig ventis, használtnál nem jobb ha passzív? kisebb meghibásodási lehetőség, halkabb, takarékosabb....VGA-ra 1 hónap garit ad, vagy maradjon így is az ATI? -
csabaizoli
tag
Üdv!
775-ös Lenovo gyári gépbe E8400-es proci mellé melyik a legjobb választás ezek közül a VGA-k közül?
Nvidia Quadro FX570 256MB Pcie 1999Ft/db
Nvidia Geforce 405 DP 512MB Pcie 2999Ft/db
AMD ATI Radeon HD 3650 512MB Pcie 3999Ft/db
Geforce 9300GE 512MB Pcie 2999Ft/dbNetezős gép lesz(flash vidik,ytube,élő sport, HD filmek), játszani nem szoktam.
Válaszokat előre is köszi. -
csabaizoli
tag
válasz Speed® #65851 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ.
Akkor a Lenovo lesz a legerősebb választható VGA-val(HD3650 gondolom jobb mint a 9300GE).
E8400-es procival pár évig gondolom még elmennek akadásmentesen a flash vidik, élő sport, youtube....
Van még ilyen lehetőség is náluk prociból:
http://hardverapro.hu/apro/q8200_q9400_q9550_procik_1_ev_papiros_garanciaval_szamlaval
Kérdés van-e ilyen erős procira szükségem a nethez....Szerinted megéri ennyit még rá áldozni? -
csabaizoli
tag
Üdvözletem!
Félig VGA-s a kérdés de aki tud segítsen nekem légyszi....
Új gépre nincs pénzem ezért használtban gondolkodom, találtam is elég jó áron csak nem tudok dönteni a 2 gép közül, nézzétek már meg nekem melyik a jobb, itt a 2 link:http://hardverapro.hu/apro/dell_optiplex_760_e84004gb160gbdvdrwszamla1ev_garanc
http://hardverapro.hu/apro/lenovo_thinkcentre_m58p_e84004gbddr3500gb9300ge_512_1ev
Egyébként netes gép lenne, főleg multimédiára(HD filmek,flash,yt,skype).
DELL csak ddr2-es memóriás, nem tudom ez számít-e valamit illetve nincs benne VGA külön, viszont van náluk lehetőség venni hozzá, ezekből lehet választani, ebből melyik a legmegfelelőbb a fenti netes tartalmakhoz:http://hardverapro.hu/apro/pcie_vga-k_szamlaval_1_honap_garanciaval_4
Lenovó újabb chipsettes, ddr3-as ram, nagyobb HDD, van benne egy Nvidia Geforce 9300GE 512mb VGA is ami nem túl erős....gondolom netezni,filmekhez elég lehet....
Dell 18ezer+a VGA külön ~4ezer, 22-ből megvan
Lenovó 25ezer VGA-val
Gondolom ezek a gyári gépek elég megbízhatók és 1 év gari is van+számla az árban, viszont nem tudom hosszú távon ~5 évig kiszolgál-e még egy ilyen gép, értem ez alatt hogy nem fog akadni a fenti tartalmak egyike sem ez alatt....?
Posta 600FT-ból megvan ez így nagyon baráti szerintem, csak melyik legyen DELL vagy Lenovó?
Köszi előre is. -
csabaizoli
tag
Üdv!
Netre kellene gép olcsón, főleg élő sportközvetítés HD, flash, youtube ilyesmik...
Használtban gondolkodom, főleg AMD, ezekben jobb az integrált videókártya (ATI HD) mint az Intelben, külön kártyát pedig nem szeretnék, nem játszom ugyanis...
Ezt néztem ki:
HP 6005 PRO SFF (2010-es gép)
Állapot használt
Processzor AMD PhenomII B59 2x3400MHz (am3+)
Chipset AMD 785G
Memória 4GB DDR3
Merevlemez 250GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya ATI HD4200 max. 512MB Dx10.1 alaplapi
Alaplap HP Pro 6005
PCI-E foglalat 1db 16x low profil / 2db 1x
Sata / IDE 4 / -
PCI Slot 1
Ps2 / USB 2 / 8
Com / Lpt 1 / -
Ház típus Fekvő/álló (Desktop)Memória vegyes márka 2x2GB DDR3 1333MHz
Általában Samsung, Hynix, Kingston, Kingmax40 ezer házhoz szállítva, 1 év garival.
Kérdésem hogy a fenti oldalak mennének vajon szaggatásmentesen ezen a gépen? Feleslegesen nem szeretnék rá áldozni egy forintot sem....nem nagy élmény akadozva nézni egy meccset....
Ez ugye "gyári" HP gép, ha probléma van vele, tudom az alkatrészeit cserélni (pl. tápegység)?, driverek, programok, frissítések elérhetők hozzá könnyen?
Egyébként jól sejtem hogy ez halk, takarékos, megbízható gép alapjában véve? (tápra ~300W PFC-t ír...)
Válaszokat előre is megköszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EVGA Geforce GTX 1660 SC Ultra Gaming 6Gb videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest