- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz kolopele #98027 üzenetére
Én csak a felvetésedre reagáltam, itthon még kártyák nagy része nem mining miatt lesz eladva és használt kártya is ugyanolyan, mint 2 éve volt - én nem aggódnék
Használt piaci árak meg nyilván új meg használt árakhoz idomulnak, el akarok valamit adni akkor annyit kérek érte amennyiért tudom, hogy el is viszik.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz kolopele #98010 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezért ugrott meg az ára, hanem mert senki nem szeret rosszuljárni, pl. én 1070 Gaming X-emet 115-ért vettem, de ha most feltenném hirdetni akkor alkalmazkodnék én is a piachoz és 150-ért árulnám.
Nem azért mert bányásztam, hanem mert mindenki kb ennyiért árulja a sajátját is és valoszeg megvennék a felárral együtt.Használt piacon meg sokan ugyanúgy rendes bolti termékekhez áraznak, ha ott 200 körül van a VGA akkor nem kell csodálkozni, hogy itt is annyi amennyi.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Wow, srácok, mi a fene történt az árakkal? - csak kíváncsiságból. Még vizsgaidőszak előtt vettem egy 1070 Gaming X-et, mert jó áron volt, gondoltam hülye vagyok, mert nyáron olcsóbb lesz, de mindegy, nem vártam.
Most csekkoltam mennyit "romlott" az ára, erre azt látom iPonban tegnap már 212 000 Ft volt a GTX 1070 Gaming X .... Mi a fene történt?Sajátomat 115-ért vettem itt PH-n 1 hónapja.
-
NandorHUN
addikt
válasz FollowTheORI #95318 üzenetére
Bocs, nem értek hozzá ennyire.
Tudom,hogy pci e kell, de mikor vettem akkor már gtx 680 körül mentek a vga-k, lefelé nem igazán vagyok tisztában kompatibilitásokkal, vagy hogy mik mentek, így még nagyon rákeresni se tudok. 1-3 ezerért nem tudom mit árulnak ami még jó és esetleg 1440p még pont megy is.[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb dedikált VGA ami passzol a Asrock Z77 Extreme 4 lapomhoz?( Akár az oldalon, jófogáson vagy hardveron.)
Behalt az igpu-m és csak tesztelésre lesz.- tehát nem játszani fogok vele.(-előny ha támogatja a qhd-t win10 alatt)
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
MSi Rx 480 Gaming vagy Gaming X az ajánlottabb VGA ?
-
NandorHUN
addikt
válasz hitvanyalak #94143 üzenetére
Igen, körbenéztem egyedül Vega az ami így lóg a levegőben, de ár/értéktől függően lehet arra váltanék szívesebben, viszont release-ről semmi épkézláb info nincs még, főleg, hogy AMD, ha meg is jelenik fene tudja mikorra lesz elérhető készlet belőle a polcokon.
-
NandorHUN
addikt
válasz szabeska #94140 üzenetére
Igen, gondolom amúgy is folyamatosan esik, csak gondoltam van esetleg valami amire érdemes lehet várni, új tech bejelentés stb... ami különösen befolyásolja majd, meg most 5000Ft miatt nem várnék egy fél évet a vásárlással.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mostani Nvidia gen. (1060, 1070,1080) ára nyár közepéig mennyit fog esni? Gondolkodom a cserén csak nem tudom érdemes lehet e várni max nyár közepéig... esetleg valami bejenetés, hír, megjelenés várható ami befolyásolhatja az árakat?
Köszi.
-
NandorHUN
addikt
Árazás inkább 70 körül lesz 4Gb-osnak, első héten lehet kicsit magasabb is. Teljesítménye pedig inkább 970 és 980 között van.
Összességében ami biztos, hogy most nem éri meg beruházni új 970-980 ra senkinek, mert ha kijön a kártya a következő héten lesz egy elég durva áresés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest