- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz chris0000 #145792 üzenetére
Még a zaj nem is lenne akkora gond,csak találtam az aprón egy ilyen armor kártyát aztán leírta a gazdája,hogy az a baja,hogy mikor terhelve van akkor langyos a hőcső mikor már nincs rajta terhelés meg forró meg 75-80 fokig melegszik very highban bár az lehet nem is olyan meleg meg magyaráz valamit,hogy csinált valamit és 75 foknál nem melegszik jobban meg néha zörög az egyik ventilátor.Mondjuk lehet amúgy meg mindegy mert mint szokás ez a hirdető sem válaszol
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kolopele
nagyúr
válasz chris0000 #145795 üzenetére
Nem értem, miért kell ezen annyira kiakadni. Nem kell megvenni, ennyi, ahogy a többit sem ha nem szükséges. Van akinek azonnal kell kártya, őt is meg lehet érteni, ha 280k - ért megvesz mondjuk egy 3060 Ti - t. Lehet, még nyáron sem lesznek normális árak (vagy kártyák sem), nem lehet a bizonytalanra sem várni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz chris0000 #145790 üzenetére
hááááát... ott is megugrottak az árak. i7 10750, 16gb ram, 2060, 512 ssd: Acer Nitro 5 (ami full műanyag) = 700k
Tegnap néztem, lehidaltam. Az i5-ös csak egy kicsivel olcsóbb. A poén az egészben, hogy laptoppal nem fogsz bányászni és utrán sem játszani. Tavaly szeptemberben kollégám vett Asus G5xx meg nem mondom milyen gépet, i7 9750, 16gb ram, 2060, 512 ssd, ez volt 500k+vett hozzá egy windows-t is az adott bolttól. Nem vett gagyi gépet, sima G-s asust. Hogy is mondjam.... már nem káromkodom, egyszerűen csak szörnyűlködöm. Pláne úgy, hogy a laptop GPU-k mindíg rendelkezésre szoktak állni a gyártóknál és ugye később is lehet azokat kapni mint az asztali variánsokat. A laptop gyártók csak simán ultranyerészkedő szemetek.[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
virkir
veterán
válasz chris0000 #145670 üzenetére
Hát ööö...
A belét mikor láttad utoljára?
Csak mert én most bontottam 10+ éves gépből egy CM600W Silent tápot és biza a kisfesz körben a kondik már rendesen oda vannak benne.
Működés közben jele nem igazán volt, de egy drágább gépet nem bíznék rá. Meg úgy semmit ilyen állapotban.Meggyi001
Kérdőív kitöltve egy Riottoro 850-es táppal"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
TommyGun
őstag
válasz chris0000 #145076 üzenetére
Ott van a gyártó weboldalán tesa >>
Card Dimension (mm) 336 x 140 x 61 mm"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
gejala
őstag
válasz chris0000 #140430 üzenetére
Nagy átlagban 2080S és 2080Ti között lesz. 2080Ti-t csak nagyon kedvező helyzetben fogja verni. Pl. a grafikonon Youngblood RTX alatt gyorsabb, de az a játék 2070S-en is szalad 1440p-ben vígan. A kemény dió Borderlands/Control alatt már a grafikon szerint is lassabb.
Ráadásul kb. annyit fognak fogyasztani a customok, mint egy 2080S, szóval még abban se lesz igazán előnye. És 2080S most van boltból 230-250k körül jó hűtéssel, a 3070 customok se lesznek 220 alatt, az tuti. Idén pláne nem.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz chris0000 #140029 üzenetére
33.000.000 pixel az már nem semmi szemben a hagyományos 2milliós 1080p-vel de a 9millió 4k is sokkal kisebb.
Meg ott van a kijelző mérete is ami nem piskóta.
Már egy nagyképernyős hd tv is más dimenzió sokkal több részletet latni mint monitoron.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
MZsoltee
veterán
válasz chris0000 #140029 üzenetére
Van, ez igaz. De kinek van 8ks megjelenítője? Mennyiben kerül egy 8K-s megjelenítő? Hány játékban volt meg a min 60 pfs ?
Játékra még nincs megjelenítő normális árban és a vga-k még nem erősek eléggé, hogy normális, min 60+ fpst tudjanak.
VR-ra van értelme a sok VRAM-nak.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
Csupingo
veterán
válasz chris0000 #100991 üzenetére
Az oldalán annyit láttam, hogy kb. 60 MHz-cel magasabb a gpu órajele és 110 MHz-cel a memóriának. Ez kb. semmi. Talán ebben a topikban többet tudnak.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
armin23
csendes tag
válasz chris0000 #41140 üzenetére
köszönöm a válaszokat ismét.
a lightning már nem fér bele a keretembe. a 2 említett vga-t tudnám megvenni elfogadható áron.
MSI GTX770 TF3 2GD5/OC GAMING (új, 3 év gar) (82k)
GIGABYTE GTX 770 2GB WINDFORCE3 (új,3 év gar) (83k)
S továbbra is MSi- felé hajlok kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
armin23
csendes tag
válasz chris0000 #41136 üzenetére
valóban 3 év van az msi-re is. csak elírás volt a 2 év.
Én hajlok az MSI felé. valahogy jobban tetszik a megjelenése(tudom nem a kinézet számít),
illetve kicsit magasabb az órajele is. de még gondolkodom a gigán.egyébként volt már msi kártyám, s tökéletesen üzemelt. gigával nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest