- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz Ferke77 #173562 üzenetére
Miért te mikor szívtál utoljára p&p hardverrel? Mert én akkor a hálókártyától a hangig sokmindennel.
Nameg mostanában AMD-vel amikor olyan relytélyes hibák jöttek elő, hogy simán elment a routeren a net, le lett kapcsolódva. Mindez azután, hogy ideiglenesen AMD kártya került a gépbe és amint lecserélődött meg is szűnt a hiba.
Arról nem beszélve, hogy AMD fronton egy kártyacsere úgy indul, hogy DDU meg hasonlók addig Nvidia kártya kitép, vevő elvisz, homlokracsap, hogy elmaradt a driver pucolás, majd új kártya berak, win 20 másodpercet szöszöl és megy minden mintha semmi nem történt volna. Nekem ennyit megér.
Az első mondatod meg marhaság senki nem beszél más AMD hardverről csak a VGA-ról."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz PuMbA #173548 üzenetére
Pontosan leírtad egy mondatban miért problémás alapból.
Tudod réges régen, egy messzi messzi galaxisban kitaláltak egy olyat, hogyaszongya plugandplay.
Na ez pl nem nagyon sikerül az AMD-nek videó kártya téren mostanában az egyéb anomáliákat nem is említve.
Nagyon nem az a világ van, hogy átlagjózsi registrit turkáljon meg órákat bújja a netet ha valamit szeretne rendeltetésszerűen használni.
Most láttam meg itt a topikon belül.
Külön AMD Software-t kapott a The Last of Us PC-s portja
De tényleg király kártyák ugye meg faxa példa amivel önigazolod a 3060-ad?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
üdv urak
Kis segítség kéne a döntésben, hogy 3070/ti-ból három márka közül melyiket vegyem.
EVGA FT3 pro: jól néz ki, nagyon jó hűtés kontra: mivel már nem gyárt az EVGA VGA-t egy esetleges garancia intézésnél nem tudom hogyan oldanák meg.
ASUS TUF pro: jó hűtés kontra: ronda
Founders pro: nagyon tetszik, hogy semmi csicsa led, plusz általában a legolcsóbb, kontra: a hűtése mennyire hatékony és halk.
Árban, garanciaidőben együtt futnak.
Melyiket válasszam."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Celithrandi #160940 üzenetére
Amit műveltél az minden csak nem racionális gondolkodás.
Pár részlet:2022 van. FHD 60FPS Valamikor 2010-2013 között volt elvárás
Ezt azért közölhetnéd a Steam felhasználók 67%-valA PC mindig is befektetés volt. minden PC alkatrész cserén (2-3 évente) 1-15% ot buktam.
Szerintem inkább kurvázd el azt a pénzt amit PC-re költenél az is jobb befektetés mint amit te csinálsz."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Celithrandi #160935 üzenetére
A mai ámokfutásod után, szvsz nem sokan fognak elmorzsolni pár könnycseppet a hiányod miatt.
-
virkir
veterán
válasz MZsoltee #160639 üzenetére
Azért mer az a lap a legalja vrm-el rendelkezik, max irodai használatra alkalmas szvsz.
Ha a max boostól jellemzően 2-300mhz-el alacsonyabb órajelre boostol a proci akkor sincs baj
De van baj, mert nem azért veszek egy 4,6-ot tudó procit, hogy csak 4,2-őn menjen mert visszafogja a lap.
A táp meg mint koko is írta valószínűleg ki lesz használva rendesen és miért jó az ha kihegyezel egy alkatrészt, nehogy tudj a későbbiekben fejleszteni. Egy táp sok lapot, procit, VGA-t és kombinációit ki tud szolgálni ha jól választod meg, de az említett az nem az.Az ajánlás meg azért kapufa mert szembeállították azt a "gazdaságos" gépet egy tudatosan minőségi alkatrészekből összeválogatottal, hogy de hüjje a delikvens mikor ott az olcsóbb.
Igaz almát körtével, meg kicsit sárgább, meg kicsit savanyúbb, de jobb vétel mer ócssóbb...Nincs ezzel semmi baj, ha bemegy egy Átlagjózsi és hazaviszi de egy "szakmai" fórumon azért már ne ajánlgassunk ilyen összeállításokat.
-
virkir
veterán
válasz hahakocka #160627 üzenetére
Te most komolyan egy alsópolcos, kétpálcás fosch alaplapot hasonlítasz a Rog B550-F-hez?
A tesco gazdaságos többi alkatrészről nem is beszélve?
Az csodaszámba megy ha az a lap nem füstöl el az 5600x alatt.kolopele
Igen az a táp elég, de sok tartalék nincs benne, arról nem beszélve, ha egy kicsit is meghajtod porszívónak hallod, vagy felszálló 747-nek.
Én pl nagyon örülök, hogy a gépépítésre sikerült egy 850-es tápot jóáron vennem, mert egy év alatt a porszűrőjét még nem kellett takarítanom. El sem indult a ventillátora."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Mi a lóphasz extrát tudnak az rx580-ak, hogy a tavalyi 50k-ról már 200-nál áll az áruk?
-
virkir
veterán
válasz tasiadam #157648 üzenetére
Ez alapján semmi értelme.
Magasabb fogyasztás, melegebb, kevesebb garancia."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz bobalazs #155341 üzenetére
"szerinte jövőre is folytatódni fog"
Lehet, hogy igaza lesz?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Scarletiel #153219 üzenetére
de legalább mindenki jól járna.
Azért nem semmi állítás amikor az előző mondatodban leírod, hogy szívjon a gyártó, akit kb semennyire nem érdekli, hogy bányászni, játszani vagy akár renderelni viszik tőle a kártyát, csak fogyjon minél jobban.
Meg szívjon a tartalomgyártó a sokszoros árú célhardverrel mikor most bemegy a vga bótba aztán hazaviszi ami éppen van.
Tehát aki jól járna az egyedül a gémer és senki más."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Lorden #150088 üzenetére
Már van kártya, 1050TI-6700XT között bőven van már készlet sok helyen
Gyémántot is vehetsz sok helyen mégsem mondjuk rá, hogy bestbuy.
Értelmes áron nincs sehol kártya, maradjunk ennyiben.
Az EVGA EU kb egy hónapja nem kap egy darab kártyát sem, azóta áll a várólista.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Zalaym #147796 üzenetére
Annyiért baromi drága, egy-két hete még 300 alatt voltak sokgaris jobbfajták itt az aprón.
Könyörgöm miért nem lehet értelmes kompromisszumot kötni, ha már ennyire létkérdés a játék?
Veszel egy 1070-et esetleg egy ti-t ha felbukkan a 144Hz-et lekorlátozod, vagy a ultraszupermegahighba játszol és a végén buksz max 50-70k-t ha eladod fél egy éven belül, míg a 350k-s 2080-on meg 100-150-et.
Mit ahogy KAMELOT is írja, most valami szükség olcsóval kihúzni.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Hegyirabló #147791 üzenetére
Ha ennyitől is tartasz, bár majdnem biztos vagyok benne, hogy nem garancia vesztő a tevékenység, ha az eredeti állapotot visszaállítod, akkor nyugodtan szórj el fölöslegesen pénzt.
Tényleg a te döntésed."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Hegyirabló #147788 üzenetére
Miért is?
A garimatrica a hűtőblokk csavaron van ha jól tudom a venti burkolat leszedhető annak a megsértése nélkül is. Nem?
Ennyi idő alatt már megjött volna ali/ebay-ről egy komplett csere szett, a gyári hibás ventit elrakod és ha gari időn belül rendeződne a helyzet, visszapattintod a gyári kerregőt és azzal legariztatod."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz barabasb #146364 üzenetére
Ha azt nézed, hogy a hivatalos EVGA 3060 TI FTW3 ULTRA mostani árfolyamon 27% áfával 202k okosba meg 185k ha lehetne tőlük kapni, akkor nagyon rossz.
A fent említett kártyából éppen van a HA-n 3 db kereskedőnél 370-ért, meg is érdemli aki annyit is ad érte.
Na meg amibe éppen belefutottam
Vétel
Eladás[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz chris0000 #145670 üzenetére
Hát ööö...
A belét mikor láttad utoljára?
Csak mert én most bontottam 10+ éves gépből egy CM600W Silent tápot és biza a kisfesz körben a kondik már rendesen oda vannak benne.
Működés közben jele nem igazán volt, de egy drágább gépet nem bíznék rá. Meg úgy semmit ilyen állapotban.Meggyi001
Kérdőív kitöltve egy Riottoro 850-es táppal"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Egy klasszikus kérdés-válasz...
"Itt mindenki hülye?"
"Itt... mindenki."
Giga 1080ti 70k, ami nem is lenne baj, de nem ad képet.
Mire gondol a költő egy gyakorlatilag elektronikai hulladékért ennyit próbál kérni?
Lesz olyan hülye aki meg is veszi?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz tothjozsi96 #144975 üzenetére
Azok az árak a hivatalos gyártói árak felett vannak jó 100k-val.
Ha lenne készlet, hivatalos EVGA EU shopból olyan 170-be állna megy egy 3060ti okosba.
Csak sajnos ott van az a ha."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz demmer123 #143360 üzenetére
Mondom normális áron, nem a lehúzós genyláda boltok árairól van szó.
Íbéjen volt milla felett 3090-en és elvitték... talán...
A gyökér ipon-ban sem vagyok biztos, hogy nem-e csak leszedték és némileg jobb áron kikötöttek a kártyák neppereknél."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz BerserkGuts #143349 üzenetére
3060ti meg most 300.000ft körül volt de elkapkodták így is
Azért a hülyeséget ne terjesszük már mert ragályos.
Normális áron 208k volt a legdrágább a legolcsóbb meg 165, de a HA-n is van vagy inkább volt 250k-ért neppertől.
Ha valamikor beáll a normális készlet és a forint sem ugorja meg a 400-at akkor valahol 150-180 környékén lehetnek majd a 3060ti-k."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz kolopele #141649 üzenetére
De ostoba.
A VGA nem létszükséglet.
Aki hajlandó kifizetni a másfélszeres árat az csak simán ostoba én inkább dupla áron adnám nekik.
Mert szüksége van rá. Hát hogyne...#141659
Na anélkül már élni sem lehet egy perccel sem tovább.
Vazze milyen világ már, hogy nem megy 100+fps-el egy 4k játék.
Mindmeghalunk...[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Szépnapot
Mi éri meg jobban
Gigabyte GTX1070 G1 67k-ért itt van a kerületben átmegyek megnézem avagy
Rog Strix 1070 75k-ért postázva a világ végéről?
Igazából kivárásra kell majd ha eldöntöm a monitort FHDvs1440P és normalizálódnak az új kártyák, akkor váltanék feljebb."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Segítség!
Lassan összeáll a friss gép már csak VGA-t kéne választanom bele.
Monitorban a FHD a cél a Mhz annyira nem mozgat meg.
A jelöltek
RX580 8gb Nitro+ SPEC elvileg új garanciális 53k
RX580 Rog Stix 17hó garancia 55k
ROG-STRIX-RX VEGA 56 18 hó garancia 75k
Zotac GTX 1070 nincs garancia 72kA zsebem RX580-ra szavaz de pár évig nem piszkálnám ha már összeállt a gép ahhoz meg inkább az erősebb kártyák passzolnának.
A VEGA fogyasztásától tartok a GTX-nél meg a gari hiánytól.
Alternatíva, hogy megveszem valamelyik 580-at aztán éven belül cserélem valami combosabbra a monitort úgy is csak a jézuska hozza előreláthatólag.
A géppel így is kissé túllőttem a hamárakkormár miatt.
Ki mit tanácsol"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest