-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
avar29 #169410 üzenetére
Jogos a fejtegetés; ez alapján tényleg a 3080 éri meg jobban, ha kb. ugyanannyiért tudja megvenni.
Eszembe jutott még valami: Far Cry 6-nak szerintem eszméletlen szép grafikája van. HD texture pack is fent van, be van kapcsolva. Minden fullon+RT+FDH-ben 7 GB alatt van a vram felhasználás. Persze ehhez megfelelő optimalizálás is kell, de ezek szerint kivitelezhető és még a 8 GB-ot se maxolja ki.PuMbA a játékkompatibilitás terén derűlátó vagyok az alapján, amit kemény 1 napja tudok: feltettem a kártyához javasolt Sapphire TRIXX szoftvert, amiben van valami TriXX BOOST. Heh, milyen kamubeállítás ez, nézzük csak:
"TriXX Boost enables gamers to run games at a higher FPS by reducing the rendering resolution and up scaling the final output image by integrating Radeon Image Sharpening."
Ez maga az AMD FSR kikényszerítése, ami minden játék alatt működik. Ja...hogy ezt így is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest