Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Sziasztok,

    Volt egy Gigabyte GT630 kártyám régebben, amit leváltottam tavaly egy EVGA GTX660-as kártyára, ami hatalmas minőségi ugrás volt szintén 2GB ram mellett. Viszont felszálló repülő hangja volt a ventinek és csak régebbi játékok mentek high vagy ultra grafikán és egy idő után pixelesedtek a játékok, annyira felhevült a kártya. Ezt leváltottam egy GTX950-re, szintén 2GB, de nem nagyon érzek minőségbeli változást, sőt, inkább csak az fps szám lett picivel több. Viszont kezdem szűknek érezni ezt a 2 gigát, újabb kisebb játékok elvétve indulnak el max grafikán. A pénztárca is elég szűk, de olvasgattam, hogy mire tudnék váltani.
    Elém került a GTX1050, ami beleférhet költségvetésbe, az előző 2 kártya is ebayről van, szóval nem ódzkodom a használttól sem. Viszont szintén 2 gigás verzió az elterjedt, a prohardver tesztje alapján pedig a 4 gigás verzió sem tud annyival többet, hogy megérje a felárat.
    Néztem GTX1060-at, 3 gigás verziót, de az utóbbi hetekben ha jól láttam majdnem megduplázódott az ára? :Y
    Pedig az nvidia saját táblája szerint ez lenne majdnem 2x nagyobb teljesítményű a jelenleginél.
    Mivel a Steam-es sale alatt bevásároltam régebbi játékokból is, elleszek egy darabig a jelenlegi a kártyával is, de ha lenne lehetőségem 50e alatt váltani egy jobbra, megpróbálnám. Viszont most teljesen elbizonytalanodtam, hogy mit vennék, mert azt látom, hogy emelkednek az árak.
    Ötletek, tippek?

Új hozzászólás Aktív témák