- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz chopin42 #97398 üzenetére
Annyira komplex a jelenleg kialakult helyzet, hogy jósnő legyen a talpán, aki sejti mi lesz Q3ban..ha a bányászláz nem hagy alább, nyugodtan tervezz más karit, mert olcsóbb nem lesz, ami meg apróra kerül fél év 24/7 meló után, azt nem biztos, hogy megvenném..
Egyébként ha nem ragaszkodnál az RXhez, 1060/6G még szerezhető emberi áron, nem kell várni.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Lehet hülye kérdés, de aki járatosabb eladásokban, meg tudná mondani, mi a jó ár egy gtx 1050ti-ért, vagy egy gtx 970-ért? Csak azért kérdezem, mert nem biztos hogy várok augusztus végéig a kártyavásárlással. Ha a fentebbi két kártyát el akarom adni mondjuk szeptemberben, mennyit kaphatnék értük? a kiszemelt egy rx 580 nitro+, de nem akarok 85-nél többet fizetni érte, és mire ennyi lesz az ára, akár több hónap is eltelhet,akkor adnám el a "kényszerkártyát"
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
-
tankraid
aktív tag
válasz solfilo #97388 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!
Még annyit kérnék, hogy melyiket ajánlanátok a 3 közül.
ASUS Strix / MSi Gaming x / MSI gamingElső kettő nagyjából egy árban az utolsó jóval olcsóbb és nem látom, hogy annyival gyengébb lenne bár nem értek hozzá. Megéri többet költeni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MyWayBack
csendes tag
Üdv!
Nem a magam nevében írok (de az lényegtelen is).
A barátom kérdése az lenne,hogy egy AMD Fx 4100, 3,6 GHZ-es procihoz milyen videókártyát ajánlanátok,amit kihajt a proci?
Keret olyan 40.000 lenne. -
veterán
válasz Kotopulo #97386 üzenetére
Ethereum-ot RX-ekkel, de van másik is, amit meg zöld kártyákkal. Meg kell várni, míg nem éri meg VGA-val bányászni (kevesebbet bányászik, mint amennyi áramot eszik), akkor megindulhat végre az árak és a készletek rendeződése.
(#97385) HULK25: nincs mit, hajrá!
(#97387) tankraid: mehet a GTX 1050Ti, érezhető előrelépés lesz az R9 270-ről. Kevesebbet eszik, mint az R9, szóval táppal nem lesz gond, proci kb elég hozzá.
solfilo
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Előzmény : https://mobilarena.hu/tema/milyen_videokartyat_3/hsz_97316-97316.html
Nah hát 470, 570 bukta. Kihalt középmezőnyben GTX1050 Ti 4GB néztem ki a mostani helyett.
Kérdésem az lenne, hogy: 1. lényegi váltás-e azért az R9-emhez képest illetve, hogy melyik típust vegyem? Én MSI-re vagy ASUS (strix)-re gondoltam. De pl. pcx -nél kb. 10 fajta van összesen. Annyira meg nem értek hozzá......továbbá kérdés még, hogy: 2. konfigommal (előzmény link-en vagy profilba van) okés lesz-e. Táp, proci szempontból?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HULK25
tag
Még egy utólsó kérdés, most nézelődtem a használt piacon is, rx 460 2g vagy gtx 960 2 g?Természetesen a 960 használt! Jah, csak dark souls 3-at játszom, ezért is vagyok bajban, mert ezzel a játékkal egyik nagyobb tesztoldal sem tesztel kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
A kiszemelt Strix 1060 6g 26k-val lett drágább tegnapról mára az egyik boltban.
Kapják nyárra a VGA-ta gyerekek, hogy ne kelljen foglalkozni velük? Vagy mi az oka ennek a hihetetlen drágulásnak az utóbbi hetekben? Vagy éreccségi aycsi?
Mik a tapasztalatok, fognak konszolidálódni az árak mostanában? -
veterán
válasz Kotopulo #97379 üzenetére
A bányászok kinyírták azt a piaci szegmenst, ahol vásárolnál, kb RX 470/480/570/580 nem kapható, zöld kártyákat is viszik már mint a cukrot. Szóval vagy vársz, vagy lecsapsz most egy GTX 1060-ra (ez van hasonló teljesítményen és még kapható), de ahogy látom azok is felcsúsztak a 100k+ árkategóriába, akkora a kereslet. Használtpiac is teljesen kivetkőzött magából, olyan árakon mennek a kártyák.
Én szerintem várnék, ha tudnék, egy akármilyen kártya is megfelel, ami képet ad, gaming meg parkol, míg újra lehet kártyát venni emberi áron.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Kotopulo
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Másfél hónapja új gép építésébe kezdtem nulláról, főleg Gaming és némi videó editálás célra,
Nagyjából közép kategóriát illetve annak a tetejét céloztam be.
A build a következő:
ASUS PRIME B350-PLUS alaplap
Ryzen 7 1700 CPU
16GB 3000MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaw V CL15 (2X8GB) memória
Evga 500B 500W tápegység
Egyetlen elem hiányzik a GPU, amit kinéztem magamnak ->Sapphire RX 580 8GB Nitro + (nem limited)
viszont úgytűnik hogy ez sehol sem elérhető :S
Nehéz volt ezt is kiválasztani, két hét után már mindenhol csak benchmarkokat láttam, ezért fordulnék hozzátok.
Tudnátok valami alternatívát ajálani? a Budget a kártyára nagyjából az alap ára lenne ami ha jóltudom a túlárazás nélkül 80-90 közt mozog.
A segítséget előre is köszönöm szépen -
veterán
válasz HULK25 #97377 üzenetére
Értelmes áron megérheti, én kb 40k-ig gondolkodnék benne, felette már lehet inkább kicsit hozzá tennék és GTX 1050Ti.
Az 560 icipicit erősebb is, mint egy RX 460, több benne az aktív számolóegység, simán le lehet játszogatni már ezekkel. (most nem a 60 fps huszárokra gondolok, akik mindent ultrán akarnak tolni.)(#97376) Alpachino: nagyobb felbontást nem is néztem, durva.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz Euromail #97374 üzenetére
A több VRAM nem feltétlen gyorsít, de ha kevés, az tud bajt csinálni.
Pl itt nem hinném, hogy 2x gyorsabb lenne az RX 460 4GB, tippre inkább a GTX 1050 fogy ki a VRAM-ból, míg az 1050Ti szépen megy.
Ettől függetlenül, mivel kérdező év végén úgyis cseréli a kártyát, kb mindegy melyiket veszi, nem kell időtálló legyen egyik sem.
solfilo
-
Euromail
aktív tag
válasz savior #97373 üzenetére
ez egy jól ismert hipotézis a nagyobb ram nem ad gyorsulást ez az alsókategóriás gpu alacsony szintű grafikai megjelenítésre van oda meg nem kell annyi ram
vagy szerinted a a gtx 960 tulajoknak is gyorsítaná a több ram [link]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
HULK25
tag
Sziasztok, eddig gtx 1060-6g-ben gondolkodtam, de végül arra jutottam, hogy majd év vége felé, vagy jövö év elején lesz valami erősebb kártyám, ugyhogy valami átmenetiben gondolkodom, az rx460 2g és a gtx 1050 között vacilálok, szinte csak dark souls 3-al játszom, a cél kb med-high beálításokon 60 fps környéke, de a 40- el is kiegyezem☺ szóval az lenne a kérdésem hogy megéri a felárat a gtx 1050? Konfigom:
i5 6600, 8 g ddr4, fsp hexa 400+, válaszokat elöre is köszönöm😂 -
kolopele
nagyúr
válasz solfilo #97366 üzenetére
A Gainward egy nagyon jó kártya, az nem sok ennyiért újonnan, főleg ha azt veszem alapul hogy az aprón használtan is elmennek 140 - ért az 1070 - ek. A Dual meg kifejezetten olcsó, bár annak ha jól tudom nem a legjobb a hűtése. Most nem is keverem ide hogy én meg 155 - ért adtam el az 1080 - at, mert az használt volt, ezek meg újak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudom meddig tud még fokozódni az őrület, szóval nem tippelnék. Az árfolyam még felfelé megy. Bányászni viszont egyre nehezebb.
Az minden esetre jelzés értékű, hogy iponban is már csak két féle, drágább GTX 1070 kapható, többi kifogyott: [link]
Várni kell, hogy meddig, az majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne videókártya - proci páros témakörben. Először is én nem igazán értek hozzá ezért is kérdezem itt tőletek. (a válaszokat előre is köszönöm).A kérdés az lenne, hogy egy GTX 1080Ti-hez milyen procira van szükség? (a kártya fix, csak a proci kérdéses)
Jelenleg i5-4690k van, ami cserélve lesz i7-re. Amit kinéztem: i7-7700k.
Elég a 4 magos 7700k, vagy egy ilyen GPU mellé jobb procira van szükség? Milyen összefüggés van a kettő között egyébként? -
peete88
tag
Szia!
1070 lenne inkább de egyenlőre csak 1080p-ben játszanék ezzel a konfiggal monitor végett.
köszi
-
peete88
tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre hogy ha egy nvidia geforce 1060/70/80 kártyát egy öregebb konfigba teszek be akkor mennyire fogom észre venni a teljesítmény esést.
Jelnleg egy 460 GTX-em van és annak a heléyre menne , egy i7-950 proci mellé tenném ami mellet 16 gb ram van triple chanellel és egy
GIGABYTE-X58A-UD3R alaplapköszi előre is
-
HULK25
tag
Sziasztok, gtx 1060 6g-at szeretnék venni, igazából az érdekelne, hogy van-e olyan típus ami nem ajánlott( rossz, hangos hűtés, esetleg áramellátási gondok stb) ill az Aqua-tól venném és velük nincs tapasztalatom, mennyire megbízható a bolt( esetleges garis ügyintézésre gondolok) válaszokat előre is köszönöm
-
BeastMode
őstag
Sziasztok!
2-3 hónapon belül VGA cserét szeretnék, mivel nemrég komplett PC csere volt, kivéve a videókártyát.
Specifikáció az adatlapomon.
Új és használt is szóba jöhet.
GTX 1050 Ti OC 4GB a kiszemelt egyelőre. A lényeg, hogy nem kell sokkal erősebb kártya a mostani konfighoz képest.
Max. 40-50k lenne a keret.
Köszi! -
Sir81
aktív tag
válasz DonMaster #97339 üzenetére
Első körbe már megbocsáss de nem az fps értékekre izgulok rá önmagában, hanem arra is, hogy milyen jó megbízható a kártya hűtése! És ha lehet miközben forog a propeller még halljam is a saját hangomat. Abban remélem megegyezhetünk, hogy hosszú távon egy VGA-nak sem tesz jót ha nincs megfelelően hűtve!
Második körben körülnéztem kicsit a piacon és úgy fest a drága bányászok akcióba léptek! Úgy tűnik, hogy aki középkategóriás kártyát szeretne az szívni fog, ahogy én is és a gyártók szarnak az emberek fejére. Kezd megint kiürülni a piac, a beszerzés pedig még magas áron is bizonytalan!
Gyors csekkolás a kedvedért:
- IPON: 15 féle 1060-as abból a legolcsóbb 6 Gb-os a Zotac 90600 forintért (egy ventis hűtés), 85e volt pár
napja és ez is csak június 20 után elérhető, a következő kategória pedig már 100 000 felett van!- PCX: 7 féle kártya, ebből legolcsóbb 6 Gb-os EVGA 100 000 jó magyar forintért (egy ventis hűtés)
- BESTMARKT: 57 kártya, ebből legolcsóbb 6Gb-os INNO 3D 80 000 Ft (két ventis minőségi darab)
leghamarabb június 23-án vehető át, ahogy az itt fellelhető kártyák 99%-a- EMAG: 5 db 1060-as, legolcsóbb 6GB-os Palit 94e forintért (két ventis csúcskategóriás) és van raktáron
- AQUA: 11 db 1060-as legolcsóbb 6GB-os 100e-ért ASUS 100e forint (két ventis) és van raktáron
Nem néztem meg sokkal több boltot, de szerintem ezek az adatok elég jól tükrözik, hogy ahol elméletben nagy a készlet, ott sincs most semmi valójában, sőt elképzelhető, hogy nem is lesz, főleg, hogy sok kártya már fent sincs náluk! Legolcsóbb az INNO de szerintem te sem ilyet vennél, főleg, hogy ez sincs készleten, majd valamikor lesz...
-
DonMaster
addikt
kártyábol 85e töl indulnak az 1060 6gb-osak.
86e ért van giga wf2 oc-stápbol meg milionyi több van. nem csak 1 fajta létezik, nincs az és? rendeldd meg sok helyen emg eleht 3-5nap és meg lezs, vagy ha nem találni ilyet akkro keres másik tipust miylen tápot vegyek topicban van 1 lista az elején hogy melyikek éri m,eg közel 100 táp van felsorolva, tehát nem ál meg a világ ha 1 féle nincsen.
tqalálsz haosnlo 80+silv gold plat bronz -ot is árban is akrá fél akrá teljes modulárisban. ezen enm rugoznék,vga-bol viszuont a sima w2fc oc-s nál amit irtál nem igazán van különbség, játékban mondhatni 1-2fps. de az meg nem ér akkora felárat.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
synaxon
tag
-
kolopele
nagyúr
válasz solfilo #97331 üzenetére
Én mindig előre gondolkodom. Mi van ha tervez később egy proci cserét? A kártya legalább már adott lesz hozzá. Ha van rá keret érdemesebb a jobbat megvenni. Az fps - ről meg valóban megoszlanak a vélemények, vagyunk sokan akik látjuk ricegés formájában ha 60 alá esik, van aki meg nem veszi észre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Allien #97329 üzenetére
RX 560-at vegyél akkor, de nem sokkal erősebb, mint a HD7870, max az újabb motorú játékokban. Bizonyos játékokban akár le is tud maradni, szóval nem biztos, hogy érdemes költeni rá. 1050Ti-nek sajnos nincs párja AMD-nél, vagyis van, RX 470D, de az csak Kínában kapható.
(#97330) kolopele: én meg azt nem fogom megérteni sosem, hogy minek költetne el valaki mással 100k-t vagy többet, ha a proci miatt a kártya nem fogja tudni kifutni magát rendesen. No de nem vagyunk egyformák, én pl magasról teszek rá, hogy ultra helyett csak high beállítást tudok használni, vagy 60 fps helyett csak 50 van.
solfilo
-
kolopele
nagyúr
válasz solfilo #97328 üzenetére
Nem sok hozzá. Soha nem fogom megérteni miért baj az ha nem kell szórakozni a beállításokkal sokat. Próbáld kimaxolni azon a felbontáson a GTA 5 - öt, Mass Effect Andromedát, Mafia 3 - at, Deus Ex - et, Quantum Breaket, Dishonored 2 - őt akár egy 1070 - el is fix 60 fps - hez. El fog vérezni.
Allien: Akkor vegyél 460 - at, feljebb nem igazán kapható semmi.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Allien #97325 üzenetére
Még talán az 1050 ti jó lenne ahhoz a monitorhoz, azok kaphatóak. FHD - n már kompromisszumosabb az új játékok terén, ennél a monitornál lenne 10 fps pluszod legalább ahhoz képest. Viszont vehetsz nyugodtan ha találsz használt garis 980 - at is, a mai napig egy remek kártya.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Nem Magyarország meg a forint az oka a drágulásnak, hanem a bányászat hozta el ezt az állapotot. Egyébként eddig is 100k körül volt egy jobb 1060 újonnan, viszont én úgy látom hogy nincs raktáron az sem amit kinéztél, mivel 26. - át jelölik meg szállításnak, azaz bizonytalan az egész.Úgy néz ki a dolog hogy a középkategóriában, lassan a felső kategóriában (1070) nem lehet majd kártyát kapni, szerencsére a csúcskategória még nem érintett, de azt hiszem biztos ami biztos alapon rendelek még egy másik 1080 ti - t hétfőn, mert ha arra is rákapnak netalán tényleg nem lesz majd mit venni aki játszani akar kizárólag. Még marad esetleg az alsó-közép kategória, de az meg kevés ember vágya ha újabb játékokkal játszik. Az én véleményem az hogy amennyiben van rá kereted vegyél meg ennyiért egy jobb 1060 - at, persze ha kapsz egyáltalán. Azért tápok vannak bőven, kicsit nézz szét jobban, akár a PCX - en.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
90 körül már kilehet fogni. Boltos akciók, HA. Alternatíva a 480/580 lenne de most azt meg nem lehet kapni vagy ennél csak drágábban.
Még használtan vehetsz 980/980ti. teljesítményben majdnem ugyan ott vannak, a 980 olcsóbb is csak szerintem sok gari nem lesz már rajtuk. 980 ti azért drágább lesz az inkább az 1070-essel van pariban.De ha ez kell akkor én értelmes boltból a 95-el is megelégednék. Ez a kártya amíg nem jön az 1160(vagy mi lesz) sokat nem fog esni az ára, az 1070 140 körül van, erre jön talán 1 kisebb Vega, de az 1060-as árát nem igazán fogja meghatni.
-
Allien
veterán
Melyik vga az, mely a maxot kihozná még a rendszeremből? AMD A10-7700K x4 mag R7, jelenlegi vga 7870-s, felbontás 1650x1050.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Sir81
aktív tag
Egy gyors kérdés!
Megéri várni júliusig, hogy lejjebb menjenek az árak vagy azonnal csapjak le egy ilyenre:
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Egy R9 270-es karim van és nemrég akartam venni egy msi gaming rx 470 mert az enyém már igencsak gyengécske de ahogy látom ki is futott. Tudtok helyette ajánlani valamit max. 60k-ig az alábbi konfighoz:
Asus M5A97 EVO R2.0 / AMD FX-6300 / Kingston HyperX Blu 16GB DDR3 1600MHz / XFX PRO 550W
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz synaxon #97313 üzenetére
Rx 460 2 G(vagy 4 Gb,de az drágább)Használtan már 25-26 körűl párhónapossan sok garival is kifoghatsz egyett.Újonan is 32 kb.Az újabb játékokat is viszi akár Fhd-n.Persze kompromiszumokkal.
[link]
Itt pl van gigabyte windforce oc 4 Gb kb 30-ért új,én ezt venném.(haza beszélek mert ilyenem van,idle áll a venti,de ha beindúl sem hallom,nekem nagyon bevált)[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
synaxon
tag
Hali!
Nem igazán játszom újabb játékokkal, alapvetően ellenék az Intel 530-ason is, de a Dead Island Definitive Edition csúnyán beszaggat egyes részeken, ezért kell egy dvga. Egy GTX 750Ti-n adtam túl tavaly, valami hasonló best buy kéne. Mi a legjobb ár/teljesítmény most; RX 550/560 GTX 1050/Ti? Valamelyikből halk félpasszív verzió?A tökéletesség unalmas.
-
nagyúr
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ma reggelre megadta magát a VGA-m, először tegnap hirtelen játék közben "osztott" képernyőre váltott magától és sok zöld-rózsaszin pötty jelent meg a monitoron, újraindítás után be se töltötte a windowst. Ma reggel valamiért jó volt, de win betöltése után tiszta fehér képernyőre váltott és utána megint nem töltötte be a windowst. Ez VGA hiba lehet már?
A jelenlegi VGA Ati HD6870-es kártya, idén 5,5 éves.
A konfigom mellette ASrock B73Pro3 alaplap és i5 3450-es processzor. Ezek mellé szeretnék 40e +-5 ezer sávban egy új vga-t.
Amit játszok az asztali géppel az a WoW és a Diablo 3 - néha Dota 2 - LoL HS.
Tudnátok ajánlani egy kártyát kérlek?
Köszönöm előre is.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
rii
nagyúr
sziasztok
nekem "csak" annyi gondom lenne, hogy osx pc-re való telepítés miatt "referencia card"-ra lenne "szükségem"
membrandj a gigabyte 1050 ti g1 -et ajánlotta a milyen gépet vegyek topikban ....
azt szeretném megkérdezni, hogy ez most referencia vagy nem referencia kártya?
ha jól tudom, a ref. card. a gyártó eredeti koncepcját követi.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz krisz12356 #97301 üzenetére
1060\6G, Inno X2 ennyi boltban 3 év garival..vagy aprón keress valami hasonlót.
-
lapartman
tag
válasz krisz12356 #97301 üzenetére
GTX 1060 6GB vagy használtan ritkán 80-85 körül elkaphatsz egy 980 Ti-t.
-
krisz12356
tag
Üdv, mindenkinek!
Adott egy Alienware x51-es gép amit az évek alatt fel turbóztam a lehetőségekhez mérten, így jelenleg egy I7 3770K, 16 gb RAM, ssd+hdd található meg benne.Most jött el az ideje a videókártya vásárlásnak, s nem vagyok biztos benne, hogy mégis mit válasszak az igényeimnek megfelelően.
Amire használom a gépet: Photoshop, Lightroom, Capture One, illetve az új videókártya vásárlással néhány game is tervben van, első sorban FIFA 17-18, PUBG, BF1, Star Wars Battlefront 1-2.
Jelenleg egy Full HD monitort használok és ez nem is nagyon fog változni a közeljövőben, nem fontos az ultra beállítás illeve 40-50 fps bőven elég számomra.
Árban maximum 70-80 ezer forint jöhet szóba, nem tartom ördögtől való gondolatnak a használt videókártya vásárlást sem.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest