- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz solfilo #78797 üzenetére
Azért teketóriáztam sokáig, mert több dolgot is mérlegeltem a napokban, tegnap még a PlayStation 4 vásárlása is felmerült bennem, de aztán behúztam a Steames Grand Theft Auto V - öt, és reménykedtem benne, hogy elég lesz a 6850 annak ellenére, hogy a PC-re portolt negyedik rész valamikor 2008 - 2009 környékén képes volt 1 GB VRAM felzabálására simán.
Elég sok játékom van, a Wolfenstein The New Order például gyönyörűen fut a jelenlegi konfiguráció esetén is. A másik játék amiben már majdnem 1100 órám van az Company of Heroes 2, emelett még Battlefield 3, 4, Need For Speed Most Wanted, Hot Pursuit, SimCity, Red Orchestra 2, amikkel játszom.
Star Wars Battlefront nem érdekel, Call of Duty a Modern Warfare 3-mal nálam lezárult, szóval az sem.
Fontolgattam azt is , hogy ebbe az alaplapba egy hat magos CPU, mert elvileg menne bele valamelyik, de a lényeg, hogy idővel ebből másodlagos konfiguráció lesz, ezzel a frissítéssel most egy évet szerintem nyertem, és akkor megint összeállítok egy olyan konfigurációt, amibe ebből is kerülnek át dolgok pl a 3 TB-os HDD, de egyébként minden új lesz, a ház, a tápegység, és abba egy még sokkal erősebb VGA akarok.Szóval ez most egy áthidaló megoldás volt. A 6850-et meg majd eladom, természetesen úgy, hogy feltüntetem, hogy néha zörög. De az is lehet, hogy még tartom tartaléknak. Anno a 3850-et hirdettem, aztán a 4670-et adtam el, mert anyum 10 éves gépe csak úgy lett kompatibilis a Windows 10-zel ha a 32-bites verziót raktam fel, és ehhez az kellett, hogy a 3 GB RAM mellett csak a 256 MB-os 3850 kerüljön be VGA ként és ne az 1 GB-os 4670.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Eladó EVGA Geforce GTX 1660 SC Ultra Gaming 6Gb videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest