-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
gtamate2 #67049 üzenetére
Inkább úgy mondom akkor, hogy átment némi értékcsökkenésen a használt piacon szerintem. Lehet nem azonnal, de átlagolva szerintem használtan olcsóbb mint egy jó 290X, nem is kevéssel. Nagyon sokat bújtam az aprót 1 hónapig kb 290X és 970 után, mire megvettem a G1-et.. 970-ből most is 2x annyi hirdetés van kb... Már 80-ért is láttam garisat. 290X-ből jelenleg ami ajánlott Vapor-X, Tri-X konkrétan egy sem, vagy drágán.
(#67047) Speed(R)
A microlag tesztedre majd kíváncsi leszek, de azért azt hozzátenném, hogy szerintem ez a kártya FHD-re van. DX11-ben pedig nincs párja ennyi fogyasztással. Ha ott pedig extrém esetekben jön elő a probléma, akkor nincs gond. Nagyobb felbontásra 970-et már nem vennék az tuti. Majd egy szanaszét moddolt Skyrim-mel kipróbálom, de youtube-on látva ott is elég stabil volt.
Tippre amúgy a driverben azt csinálhatták, hogyha beleérne a lassú részbe, akkor azt nem használja. Akkor simán belassul csak a játék, mintha elfogyott volna a ram. Bár valaki próbálta úgy, hogy 3.5 felett etette, és semmilyen lag nem jött be. Lehet erősen játékfüggő is a microlag.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest