Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz gtamate2 #67049 üzenetére

    Inkább úgy mondom akkor, hogy átment némi értékcsökkenésen a használt piacon szerintem. Lehet nem azonnal, de átlagolva szerintem használtan olcsóbb mint egy jó 290X, nem is kevéssel. Nagyon sokat bújtam az aprót 1 hónapig kb 290X és 970 után, mire megvettem a G1-et.. 970-ből most is 2x annyi hirdetés van kb... Már 80-ért is láttam garisat. 290X-ből jelenleg ami ajánlott Vapor-X, Tri-X konkrétan egy sem, vagy drágán.

    (#67047) Speed(R)

    A microlag tesztedre majd kíváncsi leszek, de azért azt hozzátenném, hogy szerintem ez a kártya FHD-re van. DX11-ben pedig nincs párja ennyi fogyasztással. Ha ott pedig extrém esetekben jön elő a probléma, akkor nincs gond. Nagyobb felbontásra 970-et már nem vennék az tuti. Majd egy szanaszét moddolt Skyrim-mel kipróbálom, de youtube-on látva ott is elég stabil volt.

    Tippre amúgy a driverben azt csinálhatták, hogyha beleérne a lassú részbe, akkor azt nem használja. Akkor simán belassul csak a játék, mintha elfogyott volna a ram. Bár valaki próbálta úgy, hogy 3.5 felett etette, és semmilyen lag nem jött be. Lehet erősen játékfüggő is a microlag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák