-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
Pécsi gyerek #134376 üzenetére
> Nem úgy volt hogy a kártya után tervezi valamikor a platform cserét is?
Pontosan, itt a lényeg, amit te írsz! Ezt le is írtam elég egyértelműen, de senki nem vette figyelembe! Azt is írtam, hogy az FPS nem igazán mérvadó számomra.
Nem értem ezt a negatív kommentáradatot.
Első körben a videókártyát cseréltem le és majd idővel, várhatóan hónapokon belül cserélem a platformot is. De egyszerre most nem tudnék mindent cserélni és ennél az új konfigba ezt a kártyát nézem ki, ennél gyengébbet minek vettem volna csak egy pár hónapra?Mindenki csak azt hajtogatta, hogy egyből, de azonnal teljes platformot cseréljek, mert abszolut semmi vagy csak minimális javulás lesz a CPU miatt.
Ehhez képest írtam, hogy fantaszikus a javulás, a régi kártyához képest! 800x600 helyett fullhd-n megy, sokkal erősebb beállításokkal. Most mégis kit érdekel, hogy nincs kihajtva a VGA? Drasztikusan javult a játékélmény? IGEN. Most már egész más vele játszani mint a régi kártyával.
Addig, amíg nem cserélem a teljes platformot, teljesen jó lesz nekem az a felállás, a rendkívül negatív jóslatok ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Palit RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6 VGA! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest