-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatesz
tag
válasz qpakcovboy #42664 üzenetére
Q85R-t? Honnan?
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
Scarletiel
senior tag
válasz qpakcovboy #42664 üzenetére
Hát remélem még lesz készleten akkor nekem is és nem csak téves "véletlen kint maradt" áru...
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
lezuvius
őstag
válasz qpakcovboy #29049 üzenetére
Ugyanaz, mint a Q7-es modell csak fémhátlapa van. Alig valamivel drágábban ott a 65B8 OLED az egy teljesen más szint képvisel a Q8-hoz képest.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
blakey
titán
válasz qpakcovboy #23899 üzenetére
Dolby Atmos hangra vonatkozik, Dolby Visiont meg automatikusan felismeri.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
AkosKJ
tag
válasz qpakcovboy #23899 üzenetére
Szia Oled topicba előbb kapsz vàlaszt ahogy olvasgattam Dolby Visiont elvileg automatán kapcsolja ha olyan a film formátum. De lehet hülyeséget mondtam
Dolby atmos meg elvileg hang technika benne nem kép funkció.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz qpakcovboy #23855 üzenetére
Ez a qled panel még sajnos valami olcsó előfutárja lehettt még a samsung-nak, az OLED-ben egyszerűen sokkal jobb minden más tv, mint a Qled, nekem van egy qled tv-m is, de az már teljesen más panel, mint ez. Árban inkább ide le sem írom, hogy mennyi volt, de itt végre a fekete az korom olyan tűéles képpel, hogy én még ilyet nem láttam. Egy két éves sony 94-es tv váltott, amit sikerült jó árban eladnom, de még így rendesen rá kellett pótolni. De amikor bekapcsoljuk, akkor elvarázsolja a családot.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz qpakcovboy #23847 üzenetére
Ismerem mind a kettőt, egymás mellett az LG simán veri a samu-t. Ráadásul oldalról rendesen fakul a színe is a samsung-nak.
-
sakal83
addikt
válasz qpakcovboy #23847 üzenetére
B7V. Sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest